Cum functioneaza iPhone 11 PRO MAX si de ce este mai usor de folosit

Cum functioneaza iPhone 11 PRO MAX si de ce este mai usor de folosit

0 Shares
0
0
0

IPhone Pro 11 Max este un telefon iPhone care ruleaza iOS 13, ceea ce inseamna ca are la pachet cel mai avansat software pe care Apple il poate oferi.

Exista cateva modificari animate frumoase cu noua platforma, cu lucruri precum volumul si notificarile de redirectionare a apelurilor acum mai rotunjite si – in sfarsit – si interactive.

Face ID-ul a fost imbunatatit si el: nu exactitatea acestuia ca atare, ci in ceea ce priveste campul de vedere al camerei pe care aceasta il poate prelua. In timp ce camera frontala pentru iPhone 11 Pro Max nu este mai buna la identificarea fetelor decat cea de pe modelul de la anul trecut, este mai usor sa il deblochezi atunci cand stai la birou.

Daca sunteti sunteti o persoana care comuta des intre Wi-Fi sau conexiunile Bluetooth, apasati indelung in comutatoarele relevante din Control Center (optiunile pe care le obtineti cand trageti in jos din partea dreapta sus a ecranului iPhone 11 Pro Max) si veti putea alege foarte usor reteaua dorita.

Veti observa ca am spus „apasare lunga” nu „apasare puternica” pentru ca iPhone-urile de ultima generatie au folosit 3D Touch, permitandu-le utilizatorilor sa atinga mai usor ecranul pentru a deschide alte meniuri sau pentru a aprinde camera, de exemplu. Este insa nevoie de o apasare mai lunga.

In schimb, aveti un motor haptic modernizat, unde zgomotele de sub deget se simt si mai mult ca la un buton mecanic atunci cand este activat si un sistem cu apasare lunga prin care mentinerea degetului pe o optiune va permite sa intrati in alte meniuri pare mult mai apreciat de utilizatori.

Acest lucru se simte intuitiv foarte repede atunci cand incepeti sa utilizati iPhone 11 Pro Max, desi devine confuz atunci cand incercati sa rearanjati pictogramele pe pagina de pornire – va trebui sa selectati dintr-un meniu sau sa dezactivati anumite actiuni pentru a incepe sa miscati lucrurile. .

In ceea ce priveste performantele brute, iPhone 11 Pro Max este cel mai puternic iPhone de pe piata – si unul dintre cele mai puternice smartphone-uri de asemenea.

Daca analizati statisticile brute, Geekbench 5 arata un scor de 3420 – ceea ce face ca 11 Pro Max sa fie cu 10% mai puternic decat iPhone 11 si cu mai mult de 20% mai bun decat iPhone XS Max de la anul trecut.

Credem ca telefoanele Pro au cea mai mare memorie RAM a oricarui iPhone, deci este logic ca scorurile de evaluare generala sunt mai mari.

Dar acestea sunt doar numere – care este performanta reala a iPhone 11 Pro Max in utilizarea de zi cu zi? Ei bine, va fi greu sa faceti telefonul sa se blocheze cand sunt mutle aplicatii deschise – puteti deschide orice numar de aplicatii si puteti incepe instantaneu utilizarea acestora.

Aparatul foto este singura zona in care am vazut probleme usoare cu viteza: dureaza o secunda pentru a incarca aplicatia (uneori  poate ingheta), iar cand faci fotografii zoomul nu apare instantaneu.

 

0 Shares
You May Also Like