Sa mai demontam mituri din lumea pariurilor

0 Shares
0
0
0

Zvonuri de tot felul despre pariurile sportive circula si o sa circule intotdeauna. Nu putini sunt cei care frecventeaza agentii de pariuri fizice sau pun bilete online si se raporteaza la ceea ce aud, fara a sti ca multe dintre informatii sunt doar zvonuri. Unele din ele te fac sa razi chiar, dar anumite mituri care circula sunt chiar deranjante.

E bine sa iti doresti sa inveti mereu ceva nou daca esti pasionat de lumea pariurilor, pentru ca totul este de fapt in avantajul tau. O sa auzi, ce e drept si tot felul de bazaconii, insa poti urmari sirul detaliilor care iti pot folosi daca esti atent putin.

Mituri care circula in lumea pariurilor si sunt indoielnice

Iata cateva aspecte care ti se vor parea curioase si ar putea sa te ajute mai departe.

Nu merita sa joci pronosticuri cu cote foarte mici

Multi dintre pariorii cu experienta inclina sa recomande cotele valoroase atunci cand ne intereseaza sa obtinem profit (ceea ce e general valabil). O valoare mare e valabila si la cotele mai mari, insa nu este ca si cum nu exista flexibilitate din acest punct de vedere.

In anumite circumstante valoarea poate fi in avantajul tau. In schimb este foarte important sa existe o rata de castig ce rezoneaza cu cota medie jucata, asta daca vrei sa obtii profit si nu joci doar din placere. Conteaza si cat de corect estimezi sansele in cazul unui pariu plasat.

Parierea nu este o sursa de castig pe termen lung

Este mai mult o frustrare o astfel de afirmatie pentru ca o rostesc doar cei care nu castiga mai mult decat pierd. Astfel de concluzii pripite trag cei care fie nu au experienta necesara, fie pariaza haotic, fie aplica gresit o anumita strategie. Si apoi mai e impredictibilitatea acestui sport, sa ii zicem asa.

Este greu sa obtii profituri din pariuri, dar sigur nu este si o misiune imposibila. Putina strategie si rabdare ii pot ajuta pe pariorii pasionati sa incheie fiecare an pe plus.

Daca nu ai un buget mare, nu castigi la pariuri

Cu siguranta ca este o scuza pe cat se poate de banala aceasta. Practic iti justifici esecul printr-o scuza care nu prea tine. Daca ai incredere in tine, nu prea conteaza decat partial ce suma pui in joc.

Iti dai seama ca daca ar functiona strategia – o suma mai mare inseamna ca mai mult profit – deja ai aborda altfel situatia. Dar lucrurile nu stau deloc asa, deci nu e cazul sa ne mintim. Este, ce e drept, mai dificil in cele mai multe dintre cazuri ca biletele plasate sa fie castigatoare cand nu exista nici o strategie si nici o regula aplicata.

Cotele mai mari sunt mai profitabile

Cei care sunt la inceput mai ales, obisnuiesc sa interpreteze ceea ce gasesc pe internet si aplica gresit diversele indicatii. Nu vrei sa fii un simplu cotizant al caselor de pariuri, nu e asa?

0 Shares
You May Also Like