Trei motive pentru care sa incepi un curs de programare IT

0 Shares
0
0
0

Nu mai este o noutate pentru nimeni ca domeniul IT este unul in plina dezvoltare in tara noastra, iar acest lucru nu este deloc intamplator. In primul rand, exista o cerere din ce in ce mai mare pe aceasta piata, in conditiile in care tehnologiile avanseaza intr-un ritm ametitor, de la un an la altul, iar antreprenorii sunt din ce in ce mai deschisi la implementarea acestora.

Aceasta in conditiile in care implementarea unei simple aplicatii, spre exemplu, poate face munca a doi-trei angajati, iar acest lucru aproape instantaneu si fara batai de cap si munca de lamurire din pareta patronilor. Ca atare, si salariile din domeniul IT sunt unele pe masura, acestea fiind peste medie.

Te gandesti insa ca in acest domeniu tentant pot lucra doar tinerii tocilari, abia iesiti de pe bancile facultatii? Desigur, sunt anumite niveluri de competenta la care specializarile si cursurile facultatilor de profil iti sunt absolut necesare. Sunt insa si domenii in care este nevoie de munca la nivel de incepator intr-ale programarii.

Prin urmare, iata un prim motiv pentru care si tu ai putea sa aplici pentru absolvirea unui curs de programare de genul celor oferite de Fasttrackit, spre exemplu. Iti vom prezenta mai jos doar cateva motive pentru care sa te inscrii la un astfel de curs, care, vei vedea, iti poate schimba radical viata.

Nevoia de perfectionare continua

Un motiv serios de luat in calcul pentru aplicarea la un curs de initiere in IT este nevoia de invatare si de perfectionare continua.

Daca simti ca la actualul loc de muna ai ajuns la un nivel de plafonare, cre nu iti mai ofera sansa de a avansa pe scara profesionala, atunci un curs de programare oferit de Fasttrackit poate fi cel mai potrivit lucru pentru tine. Vei dobandi competente noi, care iti pot folosi fie la actualul loc de munca, fie intr-o companie care chiar are nevoie de tine.

Salariu motivant

Ajungem astfel la un alt motiv demn de luat in calcul pentru inceperea unui modul de programare in IT, si anume, salariul. Dupa cum ai auzit si tu probabil, salariile din domeniul IT trec lejer de o mie de euro, iar asta chiar la nivel de incepator. Dincolo de aceasta munca in domeniul IT iti poate aduce satisfactii nebanuite, precum si avantaje pe care nu le-ai avea la un alt loc de munca.

Spre exemplu, sunt programatori care muncesc de acasa pe salarii de mii de euro sau, mai bine, care lucreaza pe proiecte independente, la fel de bine platite. Prin urmare, daca doresti sa te initieze in programare PHP sau Java, Fasttrackit iti poate oferi module adaptate nivelului tau de asimilare, cu aplicabilitate imediata in plan practic.

0 Shares
You May Also Like