Se merita sa iti cumperi un Samsung Galaxy S7?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile au fost si sunt in ultima vreme cele mai cautate dispozitive dintre toate cele care se gasesc pe piata, iar acest lucru se datoreaza in mod special, multiplelor sarcini pe care ele pot sa le indeplineasca oricand, fara a intampina vreo problema.

Din acest motiv, se pare ca oamenii in prezent, sunt oarecum dependenti de aceste dispozitive extrem de inteligente, astfel ca daca daca esti in cautarea unui smartphone, cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia spre modelele brandurilor de top.

Un bun exemplu, in cazul in care iti doresti un telefon care sa apartina de un brand de top de pe piata, si care sa vina cu sistemul de operare Android, care este simplu de utilizat, si care te va incanta in momentul in care il vei folosi, este modelul Samsung Galaxy S7.

In ciuda faptului ca deja a aparut pe piata ultimul model lansat pe piata de catre Samsung, si anume Galaxy S8, se pare ca inca tot Samsung Galaxy S7 este cel mai cautat model al acestui mare brand.

Designul acestor telefoane este asemanator cu cel al modelului Galaxy S6. Daca despre modelul Galaxy S6 se putea spune ca se aseamana perfect cu Galaxy S6 Edge, in ceea ce priveste modelul Galaxy S7, nu putem spune ca se aseamana cu modelul Galaxy S7 Edge, iar acest lucru se poate observa daca te uiti la varianta curbata a celor doua modele.

Un model Galaxy S7 vine cu un display de 5, 1 inch, QHD, Super AMOLED, in timp ce rezolutia este de 2560 x 1400, si ofera o densitate de 577pi.

Procesorul unui astfel de smartphone este foarte puternic, si ofera o viteza excelenta atat la inchiderea cat si la deschiderea aplicatiilor, in timp ce interfata TouchWizz este foarte rafinata.

Camera foto cu care este echipat un astfel de dispozitiv, este de 12 MP, si este cea mai tare camera de pe piata, dupa cum spun cei de la Samsung, pentru ca produce poze briliante, poate suporta toate formatele, chiar si RAW, si are performante incredibile si atunci cand lumina este foarte slaba.

Chiar si autonomia bateriei este un motiv care te poate determina sa optezi pentru un astfel de dispozitiv, pentru ca bateria va rezista destul de mult timp incarcata, chiar daca dispozitivul va fi supra solicitat. Desemenea, ai si functiile de economisire a bateriei la indemana, pe care le poti activa, iar bateria va ramane mai mult timp incarcata.

Tinand cont de toate aceste aspecte, se poate spune fara doar si poate ca se merita sa iti cumperi un astfel de smartphone, insa trebuie sa tii cont si de anumite aspecte nu foarte placute.

De exemplu, trebuie mentionat faptul ca un display Samsung pentru un astfel de telefon, va costa cu siguranta mai mult de 1000 de lei, astfel ca pentru a nu fi nevoit sa iti cumperi o astfel de piesa, va fi nevoie sa iti echipezi dispozitivul inca din prima zi cu accesoriile de protectie compatibile.

Pe langa display, cu siguranta si celelalte piese componente ale telefonului pot sa fie destul de scumpe, astfel ca trebuie sa fii foarte preocupat de modul in care iti vei intretine dispozitivul.

Pe langa pretul pieselor, chiar si pretul acestor telefoane este destul de mare, insa tinand cont de toate aceste aspecte, se poate spune ca se merita sa iti alegi un astfel de model de smartphone.

0 Shares
You May Also Like