Ce materiale sunt bune pentru husele de telefoane mobile?

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile au devenit astazi dispozitive de neinlocuit. Fie ca le folosim la locul de munca, fie ca ne cautam niste informatii utile pe Internet, fie ca facem numeroase fotografii, etc., acestea ne ocupa o foarte mare parte din timp.

Avem numeroase aplicatii care ne ajuta in diverse situatii, de aceea putem spune ca acestea nu mai sunt de mult niste simple telefoane ci adevarate smartphone-uri. In acelasi timp, acestea trebuie protejate cat mai bine de zgarieturi si de socuri puternice.

Aceasta protectie poate fi realizata numai cu ajutorul unor huse iPhone care sa acopere in intregime smartphone-ul. Exista numeroase modele si culori de huse pentru telefoanele mobile, unele dintre ele din piele altele din plastic sau silicon.

O husa este practic un accesoriu extrem de util care protejeaza din plin telefonul. Magazingsm.ro ofera o gama larga de huse realizate din diferite materiale cum ar fi: piele, cauciuc, plastic, fibre, silicon, panza si metal, toate fiind disponibile in oferta magazinului.

Pielea reprezinta unul din cele mai populare materiale utilizate pentru o gama larga de produse, inclusiv huse pentru smartphone-uri. Un alt material destul de intalnit la fabricarea huselor este plasticul.

Acesta ofera o mai mare atractivitate, husele din plastic fiind disponibile intr-o varietate mare de modele si culori. Husele din silicon sunt foarte apreciate de catre utilizatori.

In primul rand, siliconul nu este un material toxic iar in al doilea rand este usor de utilizat. Husele transparente din silicon sunt preferate de multi utilizatori si pentru ca nu ascund aspectul deosebit al celor mai recente telefoane de inalta calitate.

De asemenea, husele din silicon protejeaza extrem de bine telefonul impotriva umezelii, a murdariei sau a substantelor uleioase. Husele din cauciuc sunt extrem de populare in randul posesorilor de telefoane mobile. Sunt extrem de usor de instalat si mai ales moi la atingere. Husele din panza sunt apreciate mai ales de catre femei.

Acestora le place chiar sa isi confectioneze huse de panza, pentru ca le pot decora prin numeroase metode pentru a le face atractive. Husele metalice sunt preferate mai ales de barbati. Acestea sunt destul de grele pentru a absorbi un soc mai mare, evitand astfel daune mari asupra telefonului.

Exista si numeroase alte materiale din care se realizeaza huse, cum ar fi: pluta, fibra de carbon, fibra de sticla, etc. Aceste materiale sunt insa mai putin cautate de catre posesorii de dispozitive mobile, cu toate ca sunt la fel de utile, deoarece materialele din care sunt realizate nu sunt suficient de popularizate.

Important nu este neaparat materialul din care este confectionata o husa ci existenta acesteia. Fara o husa din oricare material, pot aparea oricand incidente care sa provoace deteriorarea smartphone-ului.

In concluzie, husele din piele sunt foarte cautate deoarece sunt ergonomice si totodata moi, avand practic un aspect mult mai sobru, in timp ce husele din plastic sunt populare datorita aspectului elegant si mai atractiv. Pentru a va achizitiona husa dorita, va recomandam magazingsm.ro garantia unor huse de calitate.

0 Shares
You May Also Like