Huawei P30 Pro revolutioneaza lumea fotografiei

0 Shares
0
0
0

A doua jumatate a secolului al XX-lea a adus noi forme de comunicare si productie, noi forme de interactiune sociala.

O noua economie a pus stapanire pe societate si anume economia societatii in retea, o economie informationala care a avut la baza cresterea si dezvoltarea tehnologiei informatiei.

Traim de la o zi la alta un proces de schimbare si revolutie a tehnologiei. Asa numita era informationala aduce rapid informatia, schimbarea si fluxul de informatie, lucruri care ne pun in situatia de a tine pasul cu tehnologia care creste si uimeste.

Relatia om-calculator, sau mai nou utilizarea neintrerupta a smartphone-ului a ajuns una de dependenta. Bine sau rau stabilim in functie de timpul petrecut in fata calculatorului sau cu telefonul.

Explozia telefoanelor cu touchscreen a reusit sa raspunda nevoilor erei noastre si revolutia continua aducand pe piata noi gadget-uri care surprinzator uimesc si care altadata nici nu le visam.

Una dintre utilizarile telefoanelor de tip smarphone este bineinteles usurinta cu care putem imortaliza momente. Este foarte simplu sa ai la indemana , in buzunar sau pe birou un aparat cu care poti face instant o poza, o poti pastra si te poti bucura de ea oricand.

Daca pana acum intreg procesul era unul lung, tehnologia ne-a adus printre altele placerea de a face poze oriunde ne aflam si de a ne bucura de fiecare moment pastrandu-l viu.

Principala utilizare a telefonului se presupune a fi initierea sau primirea de apeluri telefonice. Noua tehnologie ne permite insa sa fotografiem, sa vizionam filme, sa citim sau sa facem o sumedenie de activitati pe un aparat nu mai greu de 150 de grame si care stocheaza atata informatie.

Pentru cei care prefera si sunt impatimiti de fotografie noile telefoane ofera posibilitatea si placerea de a detine un aparat util si surprinzator de performant.

De la un an la altul apar telefoane cu noi functii si proprietati care ne inlesnesc accesul la informatie sau usureaza activitatile preferate si hobby-urile.

Vorbind de lumea fotografiei, pentru un amator um telefon bun il face sa se simta profesionist.

Huawei a lansat pe piata telefonul P30 Pro care surprinzator revolutioneaza si domeniul fotografiei cu ajutorul smartphone-ului. Ce aduce nou acest telefon? Un sistem de camere foto extraordinar, o generoasa baterie Huawei de 4200 mAh si supercharge de 40W,unn procesor Kirin 980 realizat cu tehnologie de 7nm si bineinteles Sistemul Leic Quad Camera.  

Declarat pioner in domeniul fotografiei impresioneaza prin tehnologia superioara a celor patru camere foto Leica, care se preteaza la toate tipurile de fotografii. Dispune de un obiectiv telefotografic cu periscop, ceea ce permite incorporarea unor capacitati de zoom optic sporite fara a pierde saturatia culorilor.

Camera foto principala detine 40 MP iar obiectivul Super Zoom ofera zoom hibrid de 10x. de exemplu poate aduce luna in fata ochilor cu un zoom de 50x.

Astfel Huawei rescrie regula perceptiei culorilor si tranforma RGB-ul in RYB obtinandu-se astfel mult mai multa luminozitate in fotografiile realizate. Este capabil sa capteze detalii ale noptii chiar si in intuneric extrem.

Detine de asemenea o functie de fotografiere cu expunere lunga cu AIS HUAWEI reusind astfel sa capteze momente unice, sa transforme un rau in creatie de arta. Lumina si culoarea sunt imbinate pentru a aduce chipul in prim plan prin echilibrarea pe mai multe straturi.

Un lucru la fel de spectaculos este si macro-dimensionarea, fapt care permite sa vezi cele mai mici detalii la numai 2,5 cm.

Camera frontala a telefonului, de 32 MP te poate recunoaste printr-un sistem inteligent, putand astfel realiza self-uri la un nivel de expert.

Functia de inregistrare video pe timp de noapte sau iluminat redus, ofera un plus de confort datorita dotarii cu senzorul Super Spectrum care creste luminozitatea permitand astfel captarea umor momente unice in noapte sau miscare.

O functie dubla AIS si OIS de nivel profesional, asigura o buna stabilitate si fluiditate videoclipurilor inregistrate cu mana.

Are doua camere laterale care functioneaza concomitent oferind o viziune completa si posibilitatea de a face zoom pe unele actiuni desfasurate in cadru.

Camera foto TOF Huawei masoara instantaneu si cu exactitate lungime, latime sau adancime. Utilizand recunoasterea faciala se poate realiza masurararea inaltimii unei persoane prin scanarea acesteia de la cap la picioare.

Probabil toate acestea au un alt impact atunci cand tinem in mana un asemenea telefon. Huawei a reusit sa uimeasca!

0 Shares
You May Also Like