Cand poate ajunge un telefon Samsung Galaxy j730 in service?

Cand poate ajunge un telefon Samsung Galaxy j730 in service?

0 Shares
0
0
0

Samsung Galaxy J730 este unul dintre cele mai apreciate telefoane mobile scoase pe piata de catre Samsung, datorita faptului ca este un dispozitiv care dispune de specificatii tehnice notabile, si care are un pret atractiv.

Cu toate acestea, exista cateva situatii in care si un asemenea telefon poate ajunge intr-un service gsm, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Ecran spart

Multi utilizatori ajung cu telefoanele in service pentru o inlocuire ecran Samsung j730, insa aceasta reparatie ar putea fi evitata prin echiparea telefonului cu o folie de protectie din sticla pentru ecran, si prin pastrarea telefonului in husa. In cazul unui eventual impact, se va sparge folia si nu ecranul, iar astfel va fi necesara inlocuirea foliei care este mult mai ieftina decat ecranul.

Samsung J7 baterie si probleme de incarcare

La fel ca si alte dispozitive Android, Samsung J7 sufera si de aceasta problema comuna. Se observa ca bateria nu este incarcata in mod ideal sau ca este drenata in mod neasteptat. Acest lucru cauzeaza, de asemenea, problema de incalzire Samsung J7, de asemenea. Pentru inceput, asigurati-va ca utilizati un incarcator autentic si o baterie.

De cele mai multe ori, aceasta problema este rezolvata prin repornirea dispozitivului. Cu toate acestea, daca problema ramane aceeasi, atunci trebuie sa recalibrati bateria. Se poate face urmand acesti pasi:

  1. Descarcati telefonul si lasati-l sa se dezactiveze in mod natural.
  2. Porniti-l si asteptati sa se opreasca din nou.
  3. Acum, incarcati telefonul conectandu-l la cablul de incarcare.
  4. Nu porniti telefonul si asteptati sa se incarce pana la 100%.
  5. Deconectati aparatul si porniti-l. Daca bateria telefonului nu este incarcata 100%, opriti-o din nou si incarcati-o.

Incarcarea intre 0 si 100% dintr-o data va calibra bateria si va remedia aceasta problema. Exista, de asemenea, o multime de aplicatii terta parte pe care le puteti utiliza pentru a calibra bateria telefonului. Acesta va rezolva problemele legate de baterie si problema de incalzire Samsung J7 cu siguranta.

In cazul in care totusi, recalibrati bateria si problema persista, atunci in mod evident este necesar sa mergeti cat mai repede cu telefonul in service, iar specialistii in reparatii telefoane va vor informa daca este necesara sau nu inlocuirea bateriei.

Vestea buna chiar si in cazul in care este necesarra inlocuirea bateriei, este aceea ca o baterie pentru Samsung Galaxy J7 are un pret atractiv.

Samsung J7 nu va porni

Aceasta este din nou o problema comuna Samsung J7 care este asociata in mod distinct cu dispozitivul. Exista momente cand telefonul se opreste automat si nu este pornit nici dupa apasarea butonului de pornire. In acest caz, trebuie sa reporniti cu forta telefonul.

Pentru a face acest lucru, apasati lung butonul Power si butonul de reducere a volumului in acelasi timp timp de cel putin 5 secunde. Telefonul dvs. va fi vibrat si repornit in modul normal. Aceasta este o solutie sigura, deoarece nu va cauza pierderi de date pe dispozitiv.

Daca solutia nu va functiona, este posibil sa trebuiasca sa faceti o plimbare suplimentara si sa resetati dispozitivul introducand modul de recuperare Samsung .

Daca nici in acest fel telefonul nu va porni, atunci cu siguranta va fi nevoie sa mergeti cu el in service pentru ca specialistii sa vada ce poate fi facut pentru remedierea problemei.

0 Shares
You May Also Like