Avantaje si dezavantaje iPhone 8 si 8 Plus

Avantaje si dezavantaje iPhone 8 si 8 Plus

0 Shares
0
0
0

Fiecare persoana are nevoie de un smartphone. Unii dintre noi folosim aceste dispozitive doar pentru a putea comunica cu persoanele dragi care se afla la departare.

Exista persoane care folosesc telefoanele mobile atunci cand au nevoie sa faca plati online sau sa isi cumpere produse de la diferite magazine online. Alte persoane folosesc smartphone-urile pentru a socializa cu prietenii virtuali, in timp ce exista si persoane care au nevoie de un asemenea dispozitiv pentru a-l folosi pe post de GPS.

Dupa cum se poate vedea, un smartphone este o necesitate, si fiecare doreste un dispozitiv care sa faca fata cerintelor sale, iar din acest motiv multe persoane isi indreapta atentia spre dispozitivele iPhone 8 si iPhone 8 Plus.

De ce aceste telefoane? Pentru ca sunt scoase pe piata de catre Apple, unul dintre cei mai apreciati producatori. Aceste dispozitive vin la pachet cu multe avantaje si dezavantaje, iar in continuare aveti posibilitatea de a descoperi cateva dintre acestea. Cititi asadar pana la final, pentru a vedea despre ce este vorba.

Avantaje iPhone 8 si iPhone 8 Plus

Ecran

Ecranul iPhone 8 si iPhone 8 Plus este superb. Exista senzori care evalueaza luminozitatea si culoarea luminii ambientale. Apoi, smartphone-ul foloseste aceste informatii pentru a echilibra afisajul.

Echilibrarea implica o corectie a iluminarii si a punctului alb, in ​​functie de lumina din jur in care este prezent utilizatorul. Practic, face exact tipul de alb in orice stare de lumina, pentru a face o lectura confortabila pentru ochii dvs.

Acest lucru face ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus sa fie mai lizibile sub lumina directa a soarelui. Ecranul dvs. va fi albastru si rece atunci cand sunteti in aer liber, dar va avea o nuanta calda atunci cand il utilizati in interior. Gama larga de culori ofera culori bogate care fac ecranul puternic.

Imaginile si videoclipurile sunt superbe

Ambele telefoane ofera camera dubla spate de 12 MP si un shooter frontal de 7 MP. Modul portret din iPhone 8 Plus este ceva ce cu siguranta doriti sa aveti in jur. Se pot aplica diferite moduri de iluminare, cum ar fi Stage Lighting, Studio Lighting si multe altele, in timpul realizarii fotografiei sau dupa fotografiere.

A face videoclipuri cu telefoanele este o placere. Inregistrati 4K la 60 p si 240 fps in miscare lenta la 1080 p. Miscarea lenta pe care Apple o ofera in flagship-urile sale are o durata nelimitata si produce o incetinire imensa pentru inregistrarea de mare viteza.

Puteti inregistra de asemenea, full HD. Videoclipul 4K la 60 de cadre pe secunda este o caracteristica pe care camerele de inregistrare video cele mai costisitoare nu o ofera. Veti obtine videoclipuri clare si netede intr-o rezolutie superba.

A11 Bionic Chip va face telefonul mai inteligent si mai rapid

Puternicul A11 Bionic Chip din iPhone 8 si iPhone 8 Plus este un incredibil de puternic (chiar daca modelele mai noi au procesoare mult mai puternice). Exista sase nuclee – patru nuclee de inalta eficienta il fac cu 70% mai rapid, iar cele doua nuclee de inalta performanta il fac cu 25% mai rapid decat predecesorul sau A10 Fusion.

Noul GPU este destul de eficient comparativ cu A10 Fusion GPU, folosind doar 50% din energie. A11 Bionic cuprinde un procesor de grafica personalizat, care ofera un impuls de performanta de 30% din procesorul A10 Fusion bazat pe imaginatie.

Dezavantaje

Descarcarea bateriei

Toate bateriile se descarca, dar exista situatii in care aceste dispozitive se descarca mult prea repede. Unii utilizatori aleg sa efectueze diferite trucuri de economisire a bateriei pe aceste dispozitive. Alti utilizatori opteaza pentru cumpararea unui acumulator iPhone 8 nou.

Inainte de a alege un acumulator iPhone 8, utilizatorii ar trebui sa puna totusi trucurile si sfaturile in aplicare, pentru a stii sigur daca bateria este vinovata sau aplicatiile instalate care consuma multe resurse.

ID-ul fetei nu este prezent

Face ID este una dintre cele mai importante caracteristici pe care Apple nu le-a inclus in iPhone 8 si iPhone 8 Plus. IPhone X ofera aceasta caracteristica care nu numai ca deblocheaza telefonul, dar este de asemenea utilizata pentru a face cu usurinta achizitii si plati. Aceasta caracteristica nu este numai interesanta, ci si utila.

0 Shares
You May Also Like