Aplicatii de prezentare pentru Android in 2020?

Aplicatii de prezentare pentru Android in 2020?

0 Shares
0
0
0

Fiecare utilizator de smartphone, are posibilitatea de a-si folosi dispozitivul in diferite scopuri. Daca de exemplu detineti un telefon Huawei sau un orice alt smartphone Android, puteti descarca diferite aplicatii de prezentare diapozitive video si foto, iar in continuare puteti descoperi cateva astfel de aplicatii.

  1. Pixgram

Aceasta este o aplicatie versatila pentru prezentarea de diapozitive video si foto care vine cu o gama larga de functii la bord. Ce este si mai important, este ca aceasta aplicatie va permite sa adaugati muzica si chiar filtre personalizate in prezentarile de diapozitive, adaugand mai multa viata prezentarilor sau colajelor foto.

Pe langa faptul ca va ajuta sa aranjati fotografii si videoclipuri intr-un format prezentabil, Pixgram vine si cu un editor video destul de decent, astfel incat sa puteti face toate ajustarile necesare la fotografiile sau videoclipurile dvs. fara a parasi aplicatia.

In ceea ce priveste muzica, alegerile pot fi destul de limitate, deoarece ofera doar o gama selecta de muzica online. Prezentarile de diapozitive video pe care le faceti pot fi salvate in formate precum 1:1, 16:9 si 9:16. Odata terminate, prezentarile de diapozitive pot fi trimise prietenilor si familiei.

Pixgram este o aplicatie gratuita, dar este acceptata de anunturi. Aplicatia are de asemenea, achizitii in aplicatie care vor elimina anunturile, incluzand de asemenea probabil cateva functii bonus. Aplicatia este compatibila cu dispozitivele care ruleaza Android 4.3 sau o versiune ulterioara.

  1. Scoompa Video – Slideshow Maker

Similar cu Pixgram, Scoompa Video si Slideshow Maker are un set larg de instrumente care va ajuta sa creati si sa modificati pe larg prezentarile de diapozitive. Este la fel de simplu ca alegerea imaginilor si videoclipurilor salvate in Galeria telefonului si crearea capodoperei tale. Aceasta aplicatie vine de asemenea, cu posibilitatea de a adauga muzica din surse online, in timp ce puteti importa si propriul dvs. fisier audio.

Aveti o multime de autocolante dintre care puteti alege cu Scoompa, care adauga o culoare suplimentara prezentarii dvs. de diapozitive. Puteti accesa, de asemenea, o gama larga de cadre animate in aceasta aplicatie. Dupa cum va asteptati, aceasta minunata aplicatie vine si cu o cota corecta de filtre.

Interfata cu utilizatorul este destul de usor de navigat, ceea ce face ca aceasta aplicatie de prezentare de diapozitive sa fie mult mai distractiva si placut de utilizat, mai ales daca faceti o editare video extinsa si prezentari de diapozitive. Scoompa este o aplicatie gratuita pe Play Store, dar vine cu reclame si achizitii in aplicatie.

  1. SlidePlus

Aceasta aplicatie provine de la echipa populara a Viva Video si va puteti astepta la unele similitudini in ceea ce priveste functionalitatea. SlidePlus vine cu un concept destul de simplu, unul care va permite sa selectati o gramada de fotografii sau videoclipuri, sa adaugati filtre si sa le partajati cu familia.

Puteti adauga de asemenea muzica, desi sursele este putin probabil sa fie la fel de extinse ca in cazul aplicatiei Scoompa. Aplicatia vine cu o gama larga de teme prestabilite pentru prezentare de diapozitive.

Toate caracteristicile aplicatiei sunt usor de accesat, motiv pentru care SlidePlus a castigat o popularitate semnificativa in randul aplicatiilor de prezentare de diapozitive. Asa cum este cazul celor mai multe aplicatii disponibile astazi, SlidePlus vine la pachet cu o multime de reclame, precum si cu achizitii in aplicatie.

In timp ce versiunea gratuita vine cu cea mai mare parte a caracteristicilor de baza, numai utilizatorii platitori au acces la teme si continut suplimentar din aplicatie. SlidePlus va functiona pe telefoane cu Android 4.3 sau o versiune ulterioara.

  1. Photo SlideShow Maker

Aceasta aplicatie face cam tot ceea ce va asteptati de la un producator de prezentari de diapozitive si o face cu o usurinta relativa. Acesta ofera mai mult de 18 teme din care sa alegeti, asa ca nu trebuie sa personalizati si sa creati propriile teme pentru o prezentare de diapozitive viitoare.

Utilizatorii pot adauga muzica dintr-o serie de surse, ceea ce adauga cu siguranta aspectul de personalizare. Merita sa subliniem ca aceasta aplicatie poate face prezentari de diapozitive doar din fotografii si nu din videoclipuri.

Aceasta ii limiteaza intr-o anumita masura functionalitatea. Cu toate acestea, este cu siguranta o optiune buna pentru cei dispusi sa verifice un producator de prezentari de diapozitive foto.

Dupa ce aveti prezentarea de diapozitive dorita, o puteti impartasi instant cu prietenii si familia utilizand aplicatii de social media. Prezentarile de diapozitive pot fi de asemenea salvate in Galerie, pentru a putea fi usor utilizate la o data ulterioara.

Aceasta aplicatie se poate descarca gratuit pe Play Store si vine insotita de anunturi. Deoarece aici nu exista achizitii in aplicatie, utilizatorii probabil nu vor putea elimina reclamele. Aplicatia necesita telefoane / tablete care ruleaza Android 4.1 sau o versiune ulterioara.

0 Shares
You May Also Like