Cum ajuti bateria unui telefon Allview sa nu se descarce rapid?

0 Shares
0
0
0

Smarphone-urile au ajuns sa ne creeze dependenta, iar acest lucru nu ar trebui sa ne mire, daca stam sa ne gandim in cat de multe scopuri le putem utiliza.

Ei bine, atunci cand vom avea nevoie sa ne cumparam un astfel de dispozitiv, cu siguranta atentia noastra se va indrepta in primul rand, asupra telefoanelor care apartin unor producatori renumiti, insa ne putem alege si un model Allview de exemplu.

In ceea ce priveste telefoanele acestui brand, putem spune ca ele au un design impecabil, asa ca din acest punct de vedere, nu prea avem nici un motiv pentru care sa nu ne alegem un model Allview.

Un detaliu foarte important insa, de care trebuie tinut cont atunci cand iti cumperi un smartphone, este reprezentat de bateria acestuia, pentru ca fiecare dintre noi ne dorim telefoane care sa aiba o autonomie cat mai mare a bateriei.

In ceea ce priveste modelele Allview, se pot gasi dispozitive care au o autonomie a bateriei chiar de 5000 mAh, sau de 6mAh, asa ca din acest punct de vedere, iti poti cumpara cu mare incredere un model Allview.

Sunt insa si modele ale acestui producator, care au o baterie mai slabuta, iar in acest caz, este evident faptul ca bateria nu va rezista foarte mult timp incarcata, insa inainte de a cumpara un acumulator Allview, va trebui sa cunosti cateva trucuri.

Se stie faptul ca anumite aplicatii au un consum mai mare de energie, asa ca in momentul in care nu folosesti decat o singura aplicatie pentru smartphone, celelalte pe care le ai deschise, ai face bine sa le inchizi, pentru ca asa, se va economisi energie.

Nivelul de luminozitate al ecranului reprezinta un alt factor care poate influenta bateria sa se descarce foarte repede, asa ca ar fi indicat ca acesta sa fie cat se poate de redus.

Functiile wifi si bluetooth, trebuie sa fie activate numai in momentul in care le folosesti, pentru ca si ele au un consum destul de important de energie, asa ca daca nu le folosesti, inchide-le cat mai rapid, pentru a face o economie de energie. O alta solutie pentru a economisi energie, ar fi folosirea temelor inchise la culoare.

Referitor la bateriile telefoanelor Allview, si nu numai, au aparut si mai multe mituri, iar unul spune ca telefonul nu trebuie lasat peste noapte la incarcat, pentru ca bateria va avea de suferit.

Un alt mit spune ca bateria dupa ce se va descarca complet, ar fi bine sa fie tinuta la congelator timp de 24 de ore, iar mai apoi va trebui tinuta la temperatura camerei vreo 3-4 ore, dupa care trebuie reincarcata complet, pentru ca se vor vedea mari diferente.

Cea mai buna idee insa pe care o poti avea, atunci cand bateria telefonului tau nu functioneaza asa cum ar trebui, si se descarca foarte rapid, ar fi aceea de a cumpara un acumulator nou, iar acesta va functiona mai mult ca sigur in parametrii optimi.

0 Shares
You May Also Like