Posibile probleme si rezolvari pentru iPhone 7

0 Shares
0
0
0

iPhone 7 este un dispozitiv care desi are o oarecare vechime pe piata, inca este la mare cautare in randul fanilor iPhone. Aceste telefoane dispun de specificatii tehnice impresionante, si functioneaza mai bine decat alte telefoane lansate recent de catre alti producatori.

In ciuda acestor aspecte, chiar si aceste telefoane pot intampina diferite probleme, iar unele ajung chiar in service pentru o inlocuire ecran iPhone 7 sau pentru alte reparatii. In urmatoarele randuri vom prezenta cateva dintre cele mai des intalnite probleme si rezolvari pentru dispozitivele iPhone 7.

Camera iPhone 7 nu functioneaza

Camera foto este incetosata? Ecranul este negru atunci cand deschideti aplicatia pentru camera foto? O camera foto iPhone care refuza sa functioneze corect poate fi cauzata de obstructii fizice sau probleme software din aplicatia Camera.

Indepartati carcasa si eventualele atasamente. O husa ar putea bloca camera dvs. si ar putea face camera incetosata. Dupa indepartarea carcaselor si a atasamentelor, testati camera pentru a vedea daca problema este rezolvata. Curatati obiectivul camerei. Camerele neclare sunt adesea rezultatul lentilelor murdare ale camerei. Folositi o carpa din microfibra pentru a praf de pe lentile.

Verificati blitul. Daca incercati sa utilizati blitul si nu va functiona, atingeti fulgerul si asigurati-va ca blitul este activat. Comutati inainte si inapoi intre camera din spate si camera frontala. Aceasta functie simpla scoate uneori camera dintr-un decalaj sau un glitch. Inchideti aplicatia Camera si redeschideti-o. Este posibil sa fie tot ce trebuie sa sari pentru a incepe camera inapoi la sanatate.

Daca urmati acesti pasi insa problema persista, atunci poate fi necesar sa mergeti cu telefonul in service, astfel incat specialistii sa remedieze problema.

Microfonul iPhone 7 nu functioneaza

IPhone 7 are patru microfoane: doua in partea de jos, unul langa mufa pentru casti si unul langa grilajul difuzorului. In cazul in care microfonul nu functioneaza, poate fi o obstructie sau un glitch software. Curatati microfoanele. Folosind o carpa din microfibra sau o periuta de dinti moale, curatati cu usurinta microfoanele de pe iPhone 7. Obstructiunile, cum ar fi praful, pot provoca un ton muscat.

Inlaturati eventualele crcase sau atasamente. Aceste atasamente va pot impiedica microfoanele. Deconectati dispozitivele Bluetooth. Dispozitivele Bluetooth conectate la iPhone va pot conduce sa credeti ca nu functioneaza. Dezactivati orice dispozitive Bluetooth si apoi incercati microfonul din nou.

Actualizati aplicatia pe care o utilizati. Daca observati ca microfonul dvs. nu functioneaza cu o anumita aplicatie, incercati sa o actualizati pentru a remedia orice probleme de software. Verificati permisiunile pentru aplicatii. Puteti verifica, de asemenea, permisiunile microfonului aplicatiei. Daca o aplicatie nu are acces la microfon, nu va functiona. Accesati Setari > Confidentialitate > Microfon si comutati comutatorul pentru al porni.

Daca urmati acesti pasi insa nu observati remedierea problemei, atunci trebuie dus telefonul in service, pentru ca probabil este necesara inlocuirea componentei.

Acestea sunt cateva exemple, insa cu siguranta dispozitivele iPhone 7 pot intampina si alte probleme precum descarcarea prematura a bateriei, probleme de incarcare, etc. Din fericire insa, toate aceste probleme pot fi reparate intr-un service gsm.

0 Shares
You May Also Like