Ce sunt luminile nete?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand se apropie Craciunul, ne dorim cu totii sa impodobim bradul si sa ne decoram locuinta cu cele mai sofisticate instalatii luminoase si decoratiuni de Craciun. Daca doriti sa va decorati si curtea, puteti folosi instalatii luminoase nete, pentru decorarea tufisurilor si arbustilor de exemplu, iar in continuare vom discuta despre acest lucru.

Infasurarea tufisurilor cu luminite a fost o idee populara de decorare a Craciunului in aer liber de multi ani. Initial, singura modalitate de a obtine iluminarea pe tufisuri a fost folosirea unor lumini cu snur, fie infasurate in jurul sau prinse in interiorul arbustului, pana cand intr-o zi a venit un elf foarte inteligent cu o solutie mai usoara si s-au nascut lumini nete!

Luminile nete sunt lumini cu sir care au fost conectate pentru a forma o grila, care pot acoperi cu usurinta exteriorul tufisurilor sau trunchiurilor copacilor intr-un proces rapid de instalare fara probleme.

aspectului pe care vrei sa-l obtii. Luminile nete pot oferi un aspect unic de iluminare modelata intr-un numar mare de tufisuri, insa daca preferati tiparele de iluminare aleatoare, acest lucru poate fi realizat si cu lumini nete!

Sfaturi pentru tufele perfect invelite

  • Arbusti patrati – Incepeti sa infasurati cu marginea luminii dvs. net la coltul tufisurilor dvs. asa cum ati face un cadou. Acest lucru va crea o margine lina si o distributie uniforma a luminii.
  • Arbusti conici – Rotiti luminile de pe verticala si agatati panouri in jurul bucsei. Aceasta metoda va ajuta la evitarea unei concentratii grele de lumini in partea de sus.
  • Tufisuri cu varf – Trebuie sa aveti grija atunci cand asezati lumini nete pe tufisurile cu frunze ascutite. Purtati manusi si incercati sa impiedicati ca firele sa nu fie blocate sau deteriorate.
  • Crearea de lumini cu un model – S-ar putea sa va ajutati sa asezati mai intai luminile nete una langa alta pe pamant in fata tufisurilor dvs. in modul in care intentionati sa le asezati. Pentru a crea o grila uniforma, veti dori sa va asigurati ca toate sirurile verticale si orizontale sunt aliniate pe fiecare lumina neta. Aveti grija sa pastrati luminile nete orientate in aceeasi directie atunci cand le infasurati in jurul tufelor dvs. si evitati suprapunerea pe cat posibil pentru a preveni o concentrare grea de lumini in unele zone.
  • Pentru a crea modele de lumina aleatoare – Daca doriti ca luminile dvs. sa apara la intamplare in loc de modelate, exista mai multe modalitati de a realiza acest aspect. Incercati sa suprapuneti retelele intre tufisurile dvs. si sa adaugati cateva siruri de lumini cu snur. De asemenea, puteti impinge plasele mai departe in tufisurile dvs. in loc sa le asezati deasupra. Verdele de deasupra plasei va difuza usor lumina, creand o stralucire primitoare din interiorul tufisului, ceea ce contribuie, de asemenea, la crearea unui model de lumina mai aleatoriu.

Lampile cu LED-uri si cele incandescente au conectori de la capat la capat, ceea ce le face usor sa se conecteze unul la altul in timp ce mergeti. In functie de tip, puteti conecta, de obicei, 14 pana la 21 de lumini LED nete la o priza, in timp ce numarul maxim de seturi de lumini nete incandescente care pot fi conectate este de obicei 3.

Daca veti conecta mai multe seturi intre ele, este cel mai bine sa verificati specificatiile de pe luminile de nete care va intereseaza si sa planificati in consecinta. Dupa ce ati instalat luminile nete pe baza sugestiilor de mai sus, conectati luminile la o priza si pasiti inapoi pentru a verifica daca modelul de lumina este asa cum doriti. Efectuati ajustari dupa cum este necesar.

0 Shares
You May Also Like