Cand poate ajunge un dispozitiv iPhone in service?

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile inteligente, au reusit sa ne creeze o mare dependenta, iar acesta ar fi principalul motiv datorita caruia, atunci cand avem nevoie de un astfel de dispozitiv, ne vom indrepta atentia numai si numai spre modelele foarte performante, ale producatorilor de top de pe piata, pentru ca astfel, sunt sanse mari sa cumparam un telefon care sa functioneze tot timpul la capacitate maxima.

Ei bine, in cazul in care ai de gand sa iti alegi un telefon cu sistemul de operare Android, poti sa iti indrepti atentia spre un model Samsung de exemplu, sau poti sa iti alegi chiar si un model de la Sony, HTC, LG sau Huawei, si cu siguranta vei fi extrem de multumit de modul in care va rula dispozitivul.

In cazul in care insa, ai de gand sa iti cumperi un telefon mai special, care sa se deosebeasca de toate aceste dispozitive, ale brandurilor mai sus mentionate, atunci cu siguranta atentia ta trebuie sa se indrepte spre terminalele Apple, ale celor de la Apple.

In primul rand, trebuie precizat faptul ca atunci cand iti cumperi un model al acestui brand, te poti bucura de un sistem de operare diferit. Daca in cazul celorlalti producatori, am mentionat faptul ca scot pe piata telefoane cu sistemul de operare Android, atunci cand vine vorba despre Apple, brandul american scoate pe piata dispozitive cu sistemul de operare iOS.

Specificatiile tehnice ale modelelor acestui producator sunt pur si simplu impresionante, iar plus de asta, dispun si de o carcasa foarte rezistenta, insa chiar si asa, trebuie sa te preocupe foarte mult intretinerea terminalului, pentru a nu fi nevoie sa ajungi cu el in service.

Daca vei sta sa cauti piese telefoane, iar mai departe, vei cauta piese iPhone, iti vei da seama de faptul ca intr-adevar este vital sa te preocupe foarte mult intretinerea dispozitivului.

In cazul in care dispozitivul nu este tinut in husa, si nici nu este echipat cu un geam de protectie pentru ecran, in urma celui mai mic impact, sunt sanse foarte mari sa iti duci telefonul la service, pentru o reparatie care va consta cel mai probabil in inlocuirea display-ului, sau in inlocuirea touchscreen-ului.

Sunt alti utilizatori de iPhone, care ajung cu telefonul la un service gsm de specialitate, datorita faptului ca dispozitivul nu raspunde la comenzi atunci cand se apasa butoanele de volum, sau butonul home, ori chiar butonul de pornire oprire.

In aceasta situatie, cel mai probabil se impune inlocuirea acestor piese cu altele noi si originale, iar problema se va remedia.

Sunt insa si utilizatori de iPhone care ajung cu telefonul la service, datorita faptului ca acesta nu mai functioneaza dupa ce a fost scapat in apa. In functie de cat de mult timp a stat dispozitivul in apa, si in functie de cat de multa apa a patruns in dispozitiv, expertii vor constata daca terminalul iPhone se mai poate repara sau nu.

Ei bine, sunt insa si situatii in care utilizatorii de iPhone ajung cu telefonul intr-un service gsm, datorita faptului ca isi doresc ca terminalele lor sa fie echipate cu accesoriile de protectie, iar aici putem aminti geamul de protectie din sticla, sau chiar si folia transparenta de protectie a ecranului.

0 Shares
You May Also Like