Care sunt problemele obisnuite pentru iPhone XR?

Care sunt problemele obisnuite pentru iPhone XR?

0 Shares
0
0
0

Fiecare dintre noi dorim sa avem la dispozitie un smartphone foarte performant, care sa faca fata cerintelor noastre. iPhone XR este unul dintre cele mai performante smartphone-uri de pe piata, si cu siguranta fiecare persoana care isi doreste un smartphone nou (si care nu detine un asemenea telefon), si-ar dori unul.

Cele mai multe dispozitive iPhone X functioneaza perfect, iar majoritatea utilizatorilor sunt foarte multumiti de telefoanele lor. Exista insa si utilizatori de iPhone X care au intampinat diferite probleme cu dispozitivele.

Unii au ajuns in service pentru o inlocuire display iPhone XR, insa in majoritatea cazurilor, aceste probleme sunt cauzate de neglijenta utilizatorilor. Alti utilizatori s-au confruntat cu alte probleme, precum urmatoarele:

Probleme de sunet

Au existat cazuri in care calitatea sunetului a lasat de dorit. Daca detineti un iPhone XR si intampinati o asemenea problema, inainte de a va trimite telefonul intr-un service, iata ce puteti face:

 • Daca sunetul tau continua, incercati sa opriti si sa pornoti Bluetooth. Daca sunetul dispozitivului inca are probleme, cautati resturile care blocheaza grila difuzorului sau portul Lightning.
 • Daca incepeti sa observati o scadere brusca a calitatii apelurilor, reporniti telefonul. De asemenea, veti dori sa verificati receptorul dispozitivului pentru a va asigura ca acesta nu este blocat de resturi sau de protectorul de ecran.
 • Daca microfonul inca nu functioneaza, puteti incerca restaurarea telefonului de la o copie de rezerva.

Daca restaurarea nu functioneaza, cel mai probabil va fi necesar sa trimiteti telefonul in service. Specialistii cu siguranta vor gasi cea mai buna solutie pentru a elimina problema.

Probleme de incarcare wireless iPhone XR

Daca incarcarea wireless inceteaza sa functioneze si utilizati o carcasa pentru a proteja telefonul, incercati sa o eliminati inainte de a va incarca telefonul. Daca utilizati un accesoriu tert pentru a va incarca iPhone XR, asigurati-va ca incarcatorul este certificat Apple. Puteti face acest lucru pe site-ul Apple.

Daca problema persista, incercati sa folositi un alt incarcator wireless. Daca nici in acest caz, incarcarea nu functioneaza, atunci cel mai probabil va fi necesar sa duceti telefonul intr-un service gsm.

Cum sa remediati iPhone XR probleme de date celulare

Daca vedeti un simbol „Fara serviciu” pe iPhone XR, incercati sa reporniti telefonul. Daca acest lucru nu functioneaza, verificati daca exista intreruperi de la furnizorul de servicii.

Daca stabiliti ca nu exista o intrerupere in zona dvs., activati modul Avion timp de 30 de secunde inainte de a-l opri. Verificati-va din nou conexiunea celulara.

Daca modul Avion nu ajuta, puteti incerca sa comutati date celulare si / sau LTE oprit si pornit:

 • Accesati Setari.
 • Atingeti Cellular.
 • Atingeti Optiuni de date celulare.
 • Atingeti Activare LTE.
 • Comutati-l oprit.

Daca doriti sa opriti complet datele celulare fara a opri altceva:

 • Mergi la Setari.
 • Atingeti Cellular.
 • Atingeti date celulare.
 • Declansati-l.

Activati-l din nou si verificati din nou conexiunea celulara. Daca nici astfel nu se remediaza problema, atunci mai mult ca sigur telefonul va avea nevoie de o vizita in service, iar expertii in reparatii iPhone vor gasi cel mai probabil o solutie pentru a rezolva aceasta problema.

0 Shares
You May Also Like