De ce reparatii are nevoie iPhone 5?

0 Shares
0
0
0

Daca vorbim despre reparatii iPhone Bucuresti, sa luam in discutie iPhone 5, aparut in septembrie 2012, echipat cu display LED-backlite IPS LCD de 4,0 inch si 16M culori, un touch capacitiv, cu rezolutie de 640×1136 pixeli, o camera principala de 8MP si memorie interna de 16/32/64 GB, procesor dual-core de 1,3 GHZ si memorie de 1 GB RAM DDR2.

Ecranul lui iPhone 5 este impresionant, ofera imagini foarte clare si o rezolutie excelenta. Geamul este fabricat cu tehnologie „oleophobic coating” pentru durabilitate, dar se pot intampla si cazuri de deteriorare, zgarieturi, fisuri sau chiar spargerea acestuia.Un service autorizat va diagnostica problema gratuit si va efectua reparatiile in cel mai scurt timp.

Iphone 5 nu este deloc rezistent la apa, in consecinta daca ia contact cu lichide si nu este pastrat intr-o husa impermeabila, se produc urmari grave asupra acestuia si componentelor lui.  Un service poate remedia aceasta situatie foarte neplacuta, iar costurile pot fi accesibile, daca sunteti in afara garantiei, dispunand in acelasi timp de o echipa de tehnicieni cu experienta si capacitatea de a repara iPhone 5, indiferent de daune. In service autorizat, reparatiile sunt foarte rapide, la preturi eficiente si accesibile.

Alte probleme la iPhone 5 pot fi: persoana pe care o apelati aude zgomote parazite, un nivel mai scazut al microfonului, nu se aude in handsfree, probleme cu FaceTime, la dislay pot aparea linii pe acesta, sau nu sunt afisate anumite sectiuni din display, are un nivel de luminozitate slab, senzorul de lumina ambienala nu functioneaza, display care nu se blocheaza sau nu se stinge dupa apel, iar bateria nu se incarca prin adaptorul USB, are o autonomie scazuta, nu mai porneste deloc, dupa 20 de minute nu se afiseaza niciun progres al incarcarii, etc.

Toate aceste probleme care apar la multe modele de iPhone, pot sa apara si la iPhone 5, dar pot fi remediate cu profesionism de catre echipele din service-urile autorizate din Bucuresti, care au solutii, pentru ca sunt calificate, au experienta, au intampinat aceleasi situatii de nenumarate ori, asadar posesorul iPhone-ului 5 nu trebuie sa isi faca griji, daca a ales corect service-ul respectiv.

Este indicat sa apelati la service, si sa nu va bazati pe propriile cunostinte, pe prieteni care se pot oferi sa va repare iPhone-ul, sau urmarind un tutorial pe Internet, pentru ca nu aveti nicio siguranta ca veti reusi, va puteti pierde garantia, sau puteti deteriora si alte componente ale iPhone-ului 5.

In concluzie, orice problema apare la iPhone 5, apelati la un service care ofera diagnosticare, remediere, reparatii de calitate, si in timp foarte scurt puteti sa beneficiati din nou de toate functiile de care dispune un astfel de smartphone, atat de pretios, cu recomandarea sa aveti mult mai multa grija de telefon, este mai bine sa preveniti, sa nu il scapati pe jos, sau sa il pastrati intr-o husa corespunzatoare, ca sa nu apara nicio situatie neplacuta, insa ca orice gadget, in cazul aparitiei defectiunilor sa il duceti imediat in service.

0 Shares
You May Also Like