Tu ti-ai cumpara un telefon HTC?

0 Shares
0
0
0

Fiecare isi doreste sa isi poata cumpara un telefon performant, insa stim cu totii ca preturile telefoanelor difera, in functie de caracteristicile tehnice ale acestora, de performante si nu in ultimul rand de firma care le produce.

Chiar daca gasim un telefon de la un producator mai putin cunoscut, care sa aiba acelasi sistem de operare ca si un telefon de la un brand renumit, acelasi tip de procesor, aceiasi camera foto, si tot ceea ce tine de detalii tehnice, pretul va fi in mod evident mai mic.

Ei bine, sunt si persoane care vor un telefon performant, dar care sa nu fie foarte costisitor, si totodata de la un producator renumit, si cu siguranta se poate sa gaseasca si un astfel de telefon. Probabil pare greu de crezut, dar iti poti cumpara un telefon HTC, un Sony sau un LG la un pret mai accesibil decat in cazul unui model Samsung sau a unui iPhone, si sa ai cu unul din aceste telefoane, fix aceleasi performante pe care le-ai fi avut cu modelul Samsung sau cu iPhone-ul.

De exemplu, in cazul in care vorbim despre modelele HTC, stim cu totii ca modelul HTC One M9 este un dispozitiv atat de indragit in randul utilizatorilor, care iti pot oferi cele mai mari performante si cele mai placute experiente in momentul in care folosesti un astfel de dispozitiv.

Chiar si aceste modele, la fel ca si orice alte telefoane pot sa intampine anumite probleme de functionare, iar atunci este recomandat sa apelezi la un service de reparatii Htc pentru a-ti remedia problema cat mai rapid.

Din pacate nu doar modelele HTC sunt cu probleme, ci mai toate telefoanele, pentru ca smartphone-urile sunt cu mult mai sensibile decat telefoanele din generatiile anterioare. Chiar daca sunt mult mai performante, si iti ofera o placere deosebita in momentul folosirii lor, acestea sunt foarte sensibile, iar din acest motiv service-urile sunt pline cu telefoane pentru reparat.

Daca tot am vorbit despre modelele HTC, ar trebui sa iti spun si cateva dintre problemele cu care se confrunta utilizatorii acestor telefoane:

O prima problema ar fi reprar tu daca vei intra in setarile telezentata de durata de viata slaba pe care o au bateriile acestor telefoane, insa aceasta problema o poti remedia chiefonului si vei dezactiva notificarile pentru anumite aplicatii pentru care nu este neaparat necesara aceasta functie de avertizare.

Vei putea sa iti reglezi nivelul de luminozitate pentru a consuma mai putina energie.

O alta problema intalnita la aceste telefoane este aceea ca nu functioneaza functia Auto- rotate. Functia respectiva apare la toate smartphone-urile, insa sunt si cazuri in care ea nu functioneaza asa cum ar trebui.

A treia problema intalnita ar fi supraincalzirea, iar Cipsetul Snapdragon care este folosit la HTC One M9 a  avut mai multe probleme de acest gen, dar cei de la HTC au adus cateva imbunatatiri pentru remedierea problemei. In cazul in care problema nu dispare, trebuie apelat de urgenta la un service gsm.

Alte doua probleme pe care le poate intampina un model HTC ar fi acelea ca atingerea dubla nu functioneaza, sau ca dispozitivul are o incarcare lenta, insa toate aceste probleme sunt minore spre deosebire de problemele cu care se confrunta alte telefoane.

0 Shares
You May Also Like