De ce iPhone X poate ajunge in service?

De ce iPhone X poate ajunge in service?

0 Shares
0
0
0

Apple a lansat recent seria iPhone 12, care cuprinde modelele iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max. Acestea sunt cele mai noi si mai performante smartphone-uri lansate pe piata de catre Apple, insa trebuie facuta precizarea ca sunt si cele mai scumpe dispozitive.

Multi utilizatori si-ar dori un asemenea dispozitiv, insa pentru ca sunt foarte scumpe, unii utilizatori care prefera dispozitivele iPhone, aleg sa-si indrepte atentia spre modele care au fost lansate de ceva timp. iPhone X este un exemplu bun in acest sens.

Cei care isi aleg un astfel de smartphone pot fi foarte incantati de dispozitiv, se pot bucura de toate specificatiile sale si de o functionare ireprosabila. Exista insa si exceptii, iar unii utilizatori deja si-au trimis dispozitivele in service. Acest articol va prezinta cateva situatii in care iPhone X poate ajunge in service.

  1. Probleme de incarcare

Nu putini sunt cei care au ajuns cu aceste dispozitive in service, dat fiind faptul ca au intampinat probleme legate de incarcare. Dispozitivele lor refuzau pur si simplu sa se incarce atunci cand erau conectate la incarcator si priza.

Aceasta este fara doar si poate, o situatie deranjanta pentru orice utilizator, din moment ce cand telefonul este descarcat complet se inchide si nu mai poate fi folosit.

Utilizatorii trebuie sa verifice intai priza, iar daca aceasta este functionala, trebuie sa verifice cablul de incarcare si adaptorul, pentru a se asigura ca acestea nu sunt deteriorate. Daca totul este in regula, este important sa verifice si portul de incarcare pentru a se asigura ca nu exista praf sau resturi de murdarie. Daca exista, acestea nu permit incarcarea.

Daca nu exista murdarie sau praf, se recomanda incercarea incarcarii telefonului cu alte accesorii. Daca incarcarea are succes, atunci cel mai probabil utilizatorul trebuie sa se asigure ca isi cumpara alt incarcator.

Daca telefonul nu se incarca nici cu alt incarcator, dar incarcatorul original al sau reuseste sa incarce alt telefon, este clar: portul de incarcare iPhone X trebuie schimbat, iar aceasta reparatie va fi efectuata intr-un service gsm.

  1. Probleme privind descarcarea bateriei

Alti utilizatori se confrunta cu aceasta problema. Ei constata ca, in ciuda faptului ca nu folosesc foarte mult dispozitivele, acestea se descarca rapid. In aceste conditii, probabil se gandesc sa urmeze unele trucuri de economisire a energiei, despre care se spune ca ar fi foarte utile.

Exista situatii in care aceste trucuri sunt intr-adevar utile si ajuta dispozitivele iPhone X sa reziste incarcate mai mult timp. Exista situatii cand insa, utilizatorii trebuie sa opteze pentru o inlocuire acumulator iPhone X, pentru ca orice solutii incearca, acestea nu ajuta.

Pentru a fi inlocuita bateria iPhone X, utilizatorii trebuie sa se deplaseze cu dispozitivul intr-un service gsm. Daca nu vor fi ocupati specialistii, acestia vor remedia pe loc problema, daca vor avea pe stoc un acumulator iPhone X. In caz contrar, vor comanda o baterie iPhone X, iar cand aceasta va sosi, vor inlocui bateria.

  1. Probleme de conectivitate (bluetooth)

Nu putini sunt cei care s-au declarat nemultumiti de dispozitivele lor iPhone X, din cauza faptului ca au intampinat probleme privind conectivitatea (bluetooth). In aceste conditii, un simplu restart al telefonului poate remedia problema.

Cand restart-ul telefonului nu remediaza problema, se poate incerca o resetare a setarilor de retea, care in majoritatea cazurilor remediaza problema. Ultima solutie consta in resetarea telefonului si aducerea acestuia la setarile din fabrica.

O asemenea solutie este insa ultima solutie de pus in practica pentru ca sterge toate datele din telefon. De aceea, trebuie facuta o copie de rezerva a acestora inainte de resetarea dispozitivului.

0 Shares
You May Also Like