Probleme si remedieri rapide pentru iPhone 7

Probleme si remedieri rapide pentru telefonul iPhone 7

0 Shares
0
0
0

Apple este unul dintre cei mai renumitit producatori de telefoane mobile inteligente de pe piata, iar multi dintre cei care isi doresc un smartphone nou, cauta in primul rand un dispozitiv iPhone, de la Apple.

Dupa cum stim insa cu totii, telefoanele acestui producator sunt scumpe, si nu toata lumea isi permite cele mai noi modele. Exista utilizatori care inca folosesc de ceva timp, sau care chiar si acum isi mai cumpara modelul iPhone 7 de la Apple.

Aceste dispozitive in general functioneaza bine iar utilizatorii sunt entuziasmati de acest lucru; dar cu toate acestea, exista si situatii in care iPhone 7 le creaza utilizatorilor probleme. In randurile care urmeaza, veti descoperi despre ce este vorba.

  1. Telefonul nu se incarca

Una dintre cele mai mari probleme pe care o poate avea un smartphone, este aceea de a nu se incarca. Este cat se poate de firesc ca utilizatorii sa fie nerabdatori sa remedieze problema, pentru ca daca telefonul nu se poate incarca, nu poate fi utilizat dupa ce se descarca si se inchide.

Este posibil ca problema sa provina de la incarcator sau cablul de incarcare. De aceea, trebuie verificat acest lucru. cu incarcatorul original se recomanda incarcarea unui dispozitiv compatibil, iar daca incarcarea functioneaza, incarcatorul nu este defect. Daca incarcarea nu functioneaza, atunci cu siguranta problema provine de la incarcatorul iPhone care trebuie inlocuit.

Se recomanda tot aici, incercarea de a incarca iPhone 7 cu alt incarcator. Daca telefonul nu se incarca, atunci in mod evident ultima solutie este aceea de a fi dus la service, iar specialistii cel mai probabil ii vor inlocui portul de incarcare.

  1. Bateria se descarca rapid, fara ca telefonul sa fie utilizat

Aceasta este o alta problema comuna pentru iPhone 7. De obicei, problema apare dupa efectuarea unei actualizari. In primul rand, este important sa fie verificate aplicatile care consuma bateria. Acest lucru se poate afla din setarile telefonului. Aplicatiile care au un mare consum de energie, ar trebui dezinstalate, mai ales daca sunt utilizate rar.

  1. Supraincalzirea dispozitivului

Aceasta este de-asemenea o problema comuna pentru iPhone 7. Se poate intampla ca telefonul sa se incalzeasca foarte tare chiar si cand este inactiv.

O solutie pentru a remedia aceasta problema poate consta in actualizarea sistemului de operare IOS. Pentru a face acest lucru, trebuie efectuati urmatorii pasi: Setari>General>Software Update, pentru obtinerea unei versiuni stabile a sistemului de operare IOS.

  1. Senzorul de proximitate nu functioneaza

Unii utilizatori s-au confruntat si cu aceasta problema. De cele mai multe ori, aceasta problema poate fi remediata prin repornirea telefonului, hard reset sau aducerea telefonului la setarile din fabrica.

Daca utilizatorii incearca acesti pasi si nu reusesc sa remedieze problema, cu siguranta singura solutie ramasa, este aceea de a-si duce dispozitivele intr-un service gsm. Acolo lucreaza specialisti, care vor remedia problema.

  1. Display spart

Fara doar si poate, cea mai des intalnita problema a acestor telefoane, este reprezentata de spargerea display-ului. In majoritatea cazurilor, utilizatorii sunt responsabili de acest tip de problema.

De ce? Pentru ca nu si-au echipat telefonul cu o folie de protectie pentru ecran, iar astfel in urma unui impact, au ajuns sa necesite o inlocuire ecran iPhone 7. Cei care si-au protejat telefoanele cu astfel de accesorii, nu au avut asemenea probleme.

Totul este cat se poate de simplu daca detineti un astfel de telefon sau doriti sa cumparati unuil: protejati dispozitivul cu un astfel de accesoriu, pentru a nu ajunge in service pentru o asemenea reparatie hardware care cu siguranta va va scoate ceva banuti din buzunar. In plus, si o husa iPhone ar fi utila.

0 Shares
You May Also Like