Cele mai bune aplicatii din 2022

Cele mai bune aplicatii din 2022

0 Shares
0
0
0

Va aducem colectia noastra anuala a celor mai bune aplicatii Android din 2022, unde veti avea o colectie variata, inclusiv cele mai bune aplicatii lansate in 2022. Ideea este ca, daca va cumparati un telefon anul acesta, dincolo de cele mai clasice si cunoscute aplicatii, veti avea la dispozitie si o varietate de aplicatii alternative pe care sa le incercati.

De aceea, in acest articol nu ne vom concentra doar pe aplicatiile lansate recent, ci le vom aduce laolalta pe cele noi cu cele vechi si esentiale si vom adauga cateva aplicatii mai putin cunoscute, pentru a le da un pic mai multa culoare.

Si vom actualiza acest articol in mod regulat, astfel incat, daca ne veti vizita peste cateva saptamani sau luni, veti avea si mai multe aplicatii de verificat.

AccuBattery

Sa incepem cu AccuBattery, o aplicatie pentru a masura ciclurile de functionare a bateriei telefonului tau si a avea astfel mai multa grija de sanatatea acestuia. Aplicatia numara ciclurile de incarcare pe care le-ati efectuat de cand a fost instalata, deci este perfecta pentru telefoanele nou achizitionate.

Pe baza acestor cicluri si a obiceiurilor tale de incarcare, aplicatia va calcula starea aproximativa a bateriei telefonului tau, astfel incat sa poti masura gradul de uzura a acesteia.

De asemenea, va va spune care este tensiunea, gradul de incarcare pe care il aveti si istoricul incarcarii, precum si temperatura la care se afla telefonul. In momentul in care folosesti excesiv telefonul, sansele ca acesta sa cada si sa se sparga sunt destul de mari, iar in cazul in care ti se intampla, cea mai buna solutie este sa iti cumperi de exemplu un diplay iPhone daca ai un astfel de tip de telefon.

Amazon Photos

Amazon Photos nu este o aplicatie noua, dar dupa “caderea Google Photos”, a devenit una dintre principalele alternative. Nu este vorba ca este gratuit, dar este inclus in abonamentul Amazon Prime. Principala sa caracteristica este ca va permite sa incarcati oricate fotografii doriti, fara limita de spatiu si fara pierderi de calitate, ceea ce este interesant daca sunteti fotograf si lucrati cu imagini RAW.

Dezavantajul este ca aveti la dispozitie doar 5 GB pentru a incarca videoclipuri, iar daca doriti mai mult spatiu pentru acestea, va trebui sa platiti pentru asta.

APKMirror Installer

Aceasta este o aplicatie care exista de cativa ani, dar care continua sa evolueze si este in continuare absolut esentiala pentru utilizatorii avansati care instaleaza aplicatii din afara Google Play.

Este instalatorul oficial al depozitului APK Mirror, unul dintre cele mai renumite din lume, unde puteti gasi instalatorii APK ai diferitelor versiuni ale fiecarei aplicatii pentru Android, indiferent daca acestea se afla sau nu in magazinul oficial de telefoane mobile.

Aplicatia nu va va ajuta sa descarcati aplicatiile in format APK, va trebui sa faceti acest lucru manual. Aceasta va va ajuta sa gestionati si sa instalati aceste fisiere APK intr-un mod extrem de simplu.

BeReal

In ciuda faptului ca ne aflam la finalul anului 2022, inca mai este timp pentru ca noile retele sociale sa incerce sa-si gaseasca un loc. In acest context, Be.Real este una dintre cele mai recente incercari de la sfarsitul anului trecut.

Propunerea sa este de a partaja continut cu prietenii conform unor reguli stricte: doar doua minute pentru a crea fotografii, iar toate contactele partajeaza continutul creat in acelasi timp.

Asadar, nu numai ca aceasta retea sociala deschide usa pentru a impartasi continut cu prietenii, asa cum fac celelalte, dar adauga si partea amuzanta a faptului ca tot continutul este postat in acelasi timp si puteti reactiona cu totii in acelasi timp la ceea ce impartasesc ceilalti.

Toate acestea, cu un timp limitat pentru a va gandi la ceea ce doriti sa impartasiti.

0 Shares
You May Also Like