De ce oamenii prefera mai mult telefoanele Samsung decat iPhone-urile?

0 Shares
0
0
0

Din momentul in care le-au inlocuit pe vechile telefoane mobile cu ecran mic si cu butoane, smartphone-urile au avut o evolutie incredibila, astfel ca de cativa ani de zile am ajuns sa fim dependenti de aceste dispozitive.

Ei bine, in prezent exista o multime de producatori pe piata de telefoane mobile, unii fiind producatori de top in timp ce alti producatori nu sunt foarte renumiti pe piata, insa ce conteaza foarte mult este faptul ca oamenii au la dispozitie o multime de variante pentru a-si alege telefoanele mobile.

Dintre toti cei care se afla in cautarea unui smartphone insa, majoritatea isi indreapta atentia fie spre un model de la Samsung, fie isi aleg un model iPhone.

Multi dintre cei care isi aleg un model iPhone o fac deoarece aceste dispozitive vin cu sistemul de operare iOS, total diferit de sistemul de operare al terminalelor Samsung, Sony, HTC, etc.

Partea mai putin placuta in ceea ce priveste terminalele iPhone este aceea ca ele costa mai mult decat telefoanele Samsung, asa ca multi utilizatori isi aleg telefoane de la Samsung datorita pretului mai mic.

Apoi, pretul pieselor de schimb este mult mai mare pentru terminalele iPhone, asa ca utilizatorii de iPhone care trebuie sa isi duca telefonul intr-un service gsm au de platit destul de multi bani pentru o reparatie iPhone.

Preturile accesoriilor iPhone sunt deasemenea mai mari in comparatie cu preturile accesoriilor pentru terminalele Samsung, asa ca acesta este un alt motiv pentru care lumea isi indreapta atentia spre terminale de la Samsung.

In ceea ce priveste brandul Samsung, trebuie mentionat faptul ca acesta este atat de indragit de catre toata lumea tocmai datorita faptului ca are preturi atractive pentru telefoane. Este evident faptul ca si modelele de la Samsung precum Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S8, sau Samsung Galaxy S8 Plus costa destul de multi bani, insa acest producator are si telefoane la preturi accesibile oricarui buzunar.

De exemplu, telefoanele Samsung din gama A, precum un Samsung Galaxy A8 sau Samsung Galaxy A5, ori cele din gama J, precu un model Samsung Galaxy J7 sau un model Samsung Galaxy J5 sunt accesibile oricarui buzunar.

Specificatiile tehnice ale terminalelor Samsung sunt impresionante, insa trebuie mentionat faptul ca si aspectul terminalelor Samsung este luat in calcul de catre cei care isi aleg un model de la acest producator. Trebuie sa recunoastem faptul ca modelele Samsung arata impecabil, mai ales daca discutam aici despre cele mai noi modele.

Preturile pentru piesele de schimb ale terminalelor Samsung sunt mai mici decat piesele de schimb pentru iPhone, in timp ce accesoriile Samsung sunt si ele mai ieftine decat accesoriile iPhone.

Asadar, atat Samsung cat si Apple sunt doi mari producatori de pe piata de telefoane mobile, insa se pare ca in prezent Samsung se bucura de un mai mare succes (Samsung fiind cel mai de succes producator de pe piata), asta desi terminalele iPhone de la Apple sunt de cea mai buna calitate, arata impecabil si au un aspect foarte placut.

0 Shares
You May Also Like