Aplicatii interesante pentru activitati speciale de gradinarit

Aplicatii interesante pentru activitati speciale de gradinarit

0 Shares
0
0
0

Stiai ca exista aplicatii de gradinarit? Sau aplicatii care te ajuta sa iti uzi plantele la timp? Iata-le pe cele mai importante.

  • Groww

Aplicatia esentiala pentru cei noi in gradinarit sau care au nevoie de indrumare de specialitate. Groww este ca tutorele tau de „gradinarit”. Aplicatia va ajuta sa va identificati plantele si sa intelegeti cum sa aveti grija de ele cu sfaturi adaptate cunostintelor, locatiei, vremii, plantelor (mai mult de 1500 de fise de cultivare disponibile). Groww va spune cand semanati, tranferati sau sa dati apa plantelor.

  • Picture This

Picture This intentioneaza, de asemenea, sa va identifice plantele. Faceti o fotografie a unei frunze urmand instructiunile, iar algoritmul va va spune genul plantei. Daca nu sunteti convins, puteti folosi diferitele fotografii disponibile pentru a compara.

Odata ce planta a fost identificata ferm, va ofera informatii despre ingrijirea adecvata pentru a o oferi: lumina, rezistenta la frig, tip de sol, alimentare cu apa, fertilizare etc. De asemenea, puteti accesa un FAQ cu cele mai frecvente intrebari despre planta pe care tocmai ati identificat-o, care poate fi la indemana, astfel incat sa nu uitati nimic.

  • Waterbot

Uneori, nimic nu depaseste o aplicatie care promoveaza simplitatea. Waterbot este numit destul de potrivit, deoarece va ofera o singura caracteristica: notificari pentru a va uda plantele. Desigur, puteti configura mementourile in functie de nevoile prietenilor vostrii cu frunze.

Puteti atribui fiecarei plante o fotografie si un memento. Intregul lucru, desi destul de simplu, este destul de bine ambalat intr-o interfata curata, lizibila si placuta.

  • Plant Care Reminder

Daca sunteti in cautarea unei aplicatii pentru a urmari ultima evolutie de factura botanica a unei plante, Plant Care Reminder este pentru voi. Pentru fiecare planta, puteti crea o foaie detaliata, incepand cu aspectul acesteia. Exista o intreaga baza de date cu desene si reprezentari ale plantelor.

Apoi, puteti configura programul de ingrijire cu precizie: tipul lor, frecventa lor de inflorire, intensitatea lor de crestere, etc. Puteti nota, de asemenea, ultima udare, pentru a nu ineca o planta, de exemplu.

De asemenea, este posibil sa se observe evenimente unice (o cadere de frunze, o uscare brusca, etc.), locatia exacta a plantei si mediul ideal al acesteia. Pe scurt, aplicatia pentru ingrijirea plantelor este recomandat oricui doreste sa controleze cat mai mult starea de sanatate a plantelor lor.

  • Easy Compost

Aplicatia este destinata sa fie practica si distractiva pentru a va ajuta sa adoptati actiunile corecte si sa sortati corect deseurile organice de la olante. Daca nu intelegeti compostul, ati venit in locul potrivit pentru a face lumina asupra cunostintelor voastre. Easy Compost ofera videoclipuri, sfaturi si explicatii pentru a va ghida pe tot parcursul calatoriei si, de asemenea, pentru a va raspunde la intrebari.

Aplicatia are patru teme: manual de utilizare, instructiuni de sortare, sfaturi si trucuri, cantitati. Veti sti astfel ce tipuri de compost puteti folosi in functie de plante, veti primi sfaturi valoroase pentru a va optimiza instalarea si actiunile efectuate asupra plantei, dar veti intelege mai bine si beneficiile pe care vi le va aduce compostul.

  • Designer de gradina

Aplicatia se bazeaza pe influenta lunii si a vremii. In functie de plantatii, aveti apoi planificate sarcini cu memento-uri, precum si informatii pentru intretinerea corecta a plantelor. Functia Designer de gradina va ofera o imagine de ansamblu asupra viitoarei voastre gradini pe un plan de retea pe care il puteti imbunatati.

Daca gradinaresti si folosesti aplicatiile simultan, ecranul tau este in pericol. In cazul in care se sparge, intra pe inlocuire display iPhone X.

0 Shares
You May Also Like