Cum sa va pastrati bradul artificial de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Dupa cum deja bine stim cu totii, unul dintre motivele pentru care iubim atat de mult Craciunul, este bradul pe care il avem in casa in preajma sarbatorilor. Cu totii asteptam sa impodobim bradul, care va fi cel mai important punct de atractie al casei in timpul sarbatorilor.

Cand doriti sa cumparati un brad de Craciun, puteti alege de exemplu unul natural, sau puteti opta si pentru un brad artificial, insa facem precizarea ca in ultimul timp, majoritatea celor care isi doresc un brad de Craciun, isi aleg unul artificial.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre detinerea unui brad artificial de Craciun este ca il poti folosi din nou ani de zile. Pentru a va asigura ca arborele dvs. ramane frumos, trebuie sa il curatati si sa il depozitati corespunzator, impreuna cu ornamentele: globurile, ghirlandele si instalatii de Craciun. Iata un ghid usor de urmarit despre cum sa va pastrati bradul artificial de Craciun si decorul dupa sarbatori.

Pregatirea bradului de Craciun artificial pentru pastrare

  1. Indepartati toate ornamentele

Luati fiecare bucata in jos si infasurati intr-un material moale, cum ar fi invelisul cu bule sau hartie tesuta. Stratul adaugat va protejeaza ornamentele precum instalatii de Craciun, globuri sau ghirlande de zgarieturi si umflaturi in timp ce le transportati. Daca aveti mai multe seturi, clasificati-le in functie de culoare, tip sau tema si adaugati o eticheta pentru o identificare usoara.

  1. Luati jos luminile

Opriti si deconectati toate luminile. Daca luminile nu sunt incorporate in arborele dvs., va trebui sa le eliminati si sa separati toate conexiunile. Infasurati-le in jurul a ceva robust si lat, ca un cuier de haine. Acest lucru face mai usor sa descoperiti luminile de Craciun data viitoare cand le puneti la punct.

  1. Curatati ramurile

Inainte de a demonta arborele dvs., asigurati-va ca acesta este curatat de praf si resturi. Indepartati usor ramurile si trunchiul cu un vid pe viteza medie. Dupa aceea, stergeti-le cu o carpa curata si uscata.

  1. Demontati bradul artificial

Luati mai intai sectiunea superioara a copacului. Pentru a impiedica ramurile sa se aplece, aranjati-le astfel incat sa se confrunte cu aceeasi directie, apoi aplanati usor frunzisul. Acest lucru va va ajuta sa incadrati copacul in punga de depozitare. Faceti acelasi lucru pentru sectiunile ramase.

  1. Stocati bradul de Craciun

Va puteti depozita arborele in cutia sa originala, dar materialul se poate deteriora in timp. Pentru o mai buna protectie, optati pentru o punga de depozitare a bradului de Craciun. O geanta cu roti va permite sa o mutati cu usurinta in dulapul sau camera de depozitare.

Depozitati-va bradul intr-o locatie uscata, racoroasa, departe de lumina directa a soarelui, aerisiri si locuri inalte. Pentru a-si pastra forma, asezati-l pe o suprafata plana si evitati sa stivati ceva peste brad.

Asadar, daca doriti sa cumparati un brad artificial de Craciun, dupa cum se poate vedea, pregatirea acestuia pentru depozitare, si depozitarea sa, nu reprezinta o munca atat de dificila precum pare la prima vedere, asa ca puteti alege fara probleme un asemenea brad.

0 Shares
You May Also Like