cadouri

6 lucruri de oferit cadou prietenilor care trec printr-o perioadă mai dificilă

0 Shares
0
0
0

Încurajarea cuiva nu este o sarcină ușoară. Fie că au de-a face cu pierderea unui prieten sau a unui membru al familiei, au trecut pur și simplu printr-o despărțire sau divorț, trec printr-o etapă de anxietate sau depresie, sau chiar sunt într-adevăr, foarte epuizați de lumea de afară, când o persoană iubită trece printr-o perioadă grea, este dificil să știi ce să faci sau să spui pentru a face lucrurile sa devina ceva mai tolerabile.

Deși găsirea cadoului perfect pentru un prieten care trece printr-o perioadă grea nu-i va scoate complet din adâncul disperării, știind că îți pasă suficient de mult ca să îi surprinzi cu ceva grijuliu, reconfortant, le va reaminti că nu sunt singuri. Iar dacă te gândești că ai vreo șansă să îi scoți din casă atunci oferă-le activitati cadou. Dacă nu crezi ca vei avea succes să îi scoți din spațiul lor de siguranță atunci haideți să vedem cum putem să îi ajutăm cu ceva lucruri materiale.

Dacă aveți nevoie de câteva idei de cadouri pentru a înveseli pe cineva, am găsit 6 variante de cadouri pentru oamenii care trec cu adevărat prin anumite situații mai delicate.

1.O pernă cu chipul animalului de companie pe ea Oricine are privilegiul de a-și împărtăși locuința cu un prieten blănos știe cât de iubitoare și de folos pot fi animalele de companie în perioadele de stres sau tristețe. Oferă-i prietenului tău o pernă decorată cu chipul iubitului lor animal de companie și sunt sigură că vor zâmbi.

2.O plantă, care să le lumineze spațiul. Plantele îi fac pe oameni fericiți. Acest lucru se datorează faptului că a fi în natură, și verdeața în general, ne face să ne simțim mai fericiți , mai calmi, mai productivi și mai relaxați. De asemenea, poate ajuta la calmarea unei minți tulburi, dar plimbarea prin parc nu este tocmai ușor de făcut în lunile de iarnă. Ajută-ți prietenul să luminezi spațiul unui camere și oferă-le o plantă de care să aibă grijă.

3.O pătură ponderată, care să îi ajute să doarmă mai bine. Păturile ponderate au fost folosite de ani buni în terapia ocupațională (în special pentru copiii cu autism), dar au ajuns în trend în ultimii ani pentru capacitatea lor de a diminua anxietatea, de a reduce stresul și de a ajuta insomniacii să adoarmă mai bine.

4.O masă gătită acasă, când au nevoie cel mai mult. Când te simți rău din punct de vedere spiritual și mental, mâncatul este ultima ta grijă… Fă o faptă bună și hrănești-i atât inima și sufletul cât și stomacul prietenului tăi trist aducându-i alimente proaspete și mâncare gătită în casă.

5.Un mix de ceaiuri fructate. Există ceva mai relaxant decât lenevitul pe canapea cu o ceașcă fierbinte de ceai? Dacă prietenul tău este un iubitor de ceai, mirosul unui vas plin cu ceai negru cu ghimbir ar trebui să le ofere o stare de bine.

6.Un bilet către parcul tematic preferat. Țipătul poate fi cel mai bun medicament și nimic nu te face să urli mai tare decât acea primă cădere în gol și acea doză de adrenalină descărcată când ești pe un Roller coaster. Găsiți cel mai apropiat parc temati , luați două bilete și oferiți-vă să vă conduceți prietenul într-o aventură de o zi pe care nu o vor uita prea curând. Nu există nimic asemănător cu o doza uriașă de adrenalină care să vă ajute să vă distrageți de la probleme.

0 Shares
You May Also Like