Cum sa fii mereu imbacat bine?

Cum sa fii mereu imbacat bine?

0 Shares
0
0
0

Un numar tot mai mare de barbati inteleg importanta vestimentatiei dar si a stilului si ne bucuram ca se intampla asta.

Pentru a le veni in ajutor, noi am strans mai multe reguli care ar trebui sa fie respectate de fiecare data daca vrem sa ne imbracam bine. In primul rand daca aveti obiceiul de a purta veste macar din cand in cand puteti introduce in garderoba si veste personalizate.

Regulile sunt bine venite si pentru cei care sunt incepatori in stil si moda, dar si pentru experti pentru ca repetitia este mama invatarii. Printre regulile pe care le prezentam noi se gasesc probabil si unele pe care deja le stiti si pe altele le veti afla si ulterior le veti respecta de fiecare data cand va imbracati.

Este important sa stim ca nu e important numai sa respectati tendintele de moda ori sa copiati stilul vestimentar pe care il afiseaza vedetele si pe care criticii de moda le-au catalogat drept bine imbracate.

Este important sa tineti cont si de tendinte si sa va uitati si in revistele de specialitate sau sa va gasiti idoli in vestimentatie. Insa daca nu cunoastei si nu respectati regulile de baza in ceea ce priveste moda, tendintele sunt urmate degeaba.

Este si un citat care poate defini exact ceea ce vrem sa spunem. Moda se schimba si stilul va ramane etern. Pentru a nu sta foarte mult in asteptare puteti sa cititi mai jos si principalele reguli de moda care ar trebui sa fie respectate de persoanele care vor sa fie imbracate bine.

Prima regula are legatura de modul in care purtam camasile in momentul in car epurtam costum. In cazul in care alegeti sa purtati camasi fara cravata, va trebui sa stiti ca se va deschide si nasturele de sus al camasii. In cazul in care vreti sa aveti camasa incheiata pana la ultimul nasture atunci caeasta va trebui sa fie mulata altfel aspectul este unul cat se poate de neplacut.

O alta regula de care este bine sa tineti cont este ca nu se permite purtarea unor maieuri pe sub camasi, in special atunci cand acestea acestea sunt transparente.

In cazul in care nu ati purtat deloc maieu pe sub camasa si nu va puteti imagina cum cineva poate sa considere ca este estetic sa faca asta si nu intelegeti de ce cineva ar vrea sa poarte maieu pe sub camasa atunci este perfect inseamna ca aveti deja stilul format si este doar necesar sa il slefuiti putin.

In cazul in care faceti greseala aceasta frecvent nu este necesar sa va faceti griji. Aveti o sansa in plus insa este necesar sa renuntati chiar acum la obiceiul acesta gresit.

O alta regula are legatura cu pantorfii. Purtati pantofi inchisi la culoare cu sosete asortate. Mai exact sosetele negre sau de culoare inchisa si in niciun caz pantofi negri cu sosete albe. Aceasta este  greseala care se repeta in cele mai multe cazuri si trebuie sa facem tot posibilul sa o eliminam pentru totdeauna.

0 Shares
You May Also Like