Husa FramaSlim – produs inovativ de protectie a smartphone-urilor

0 Shares
0
0
0

Noua husa pentru Sony Xperia Z3 din piele naturala de vitel este conceputa de cunoscuta fabrica Piel Frama din Spania, ca un produs inovativ in domeniul protejarii smartphone-urilor de ultima generatie.

Asa cum o spune si denumirea acesteia, husa de piele FramaSlim, vine cu o importanta inovatie in ceea ce priveste finetea designului, a pielii de vitel, lucrate manual, pentru a obtine o husa ultraslim. Telefonul este prins direct de coperta inferioara a husei, fara a se folosi alte mecanisme suplimentare.

Practic veti avea aceiasi siguranta si protectie pentru acest model de telefon cu cea mai fina si subtire husa din piele naturala produsa de Piel Frama. Un alt mare avantaj al unei huse Sony din piele de vitel este aderenta totala a benzii adezive fata de smartphone-ul Sony Xperia Z3.

Aceasta se realizeaza printr-o multitudine de gauri microscopice de la nivelul ei, care duc la o imbinare perfecta intre husa si telefon.

Deci nu pot exista riscuri ca telefonul sa se dezlipeasca sau sa cada. Aceste doua caracteristici inovatoare pentru husa FramaSlim speciala pentru modelul Sony Xperia Z3 permit indepartarea acesteia de nenumarate ori fara sa-i slabeasca in vreun fel aderenta.

In plus, vor face posibile convorbirile telefonice prin husa inchisa. Cele mai importante caracteristici ale acestei huse FramaSlim vor fi explicate in continuare, pentru a va convinge ca o astfel de husa merita sa fie achizitionata.

In primul rand, este fabricata din piele naturala de vitel, maro deschis, ultrasubtire pentru a nu ingrosa inutil telefonul, fiind confectionata manual in serie foarte mica.

In al doilea rand, are design si imbinare ultraslim, iar aderenta este sporita la telefon datorita vacuumului realizat de gaurile microscopice de la nivelul pielii.

In al treilea rand, inchiderea magnetica care nu afecteaza deloc functionarea telefonului si accesul rapid la functiile de baza ale telefonului, inclusiv se pot efectua convorbiri cu husa inchisa.

In al patrulea rand, decupajele perfecte pentru incarcare, conexiunea USB si camera, dar si protectia cu ABS incorporat pentru ecran.

De ce ne trebuie o husa de telefon FramaSlim din piele pentru Sony Xperia Z3 ?

–    In primul rand, pentru ca aceasta este o husa speciala realizata din piele naturala premium, lansata de compania Piel Frama dupa foarte multe etape de cercetare si testare realizate foarte amanuntit.
–    In al doilea rand, pentru ca modelul de husa FramaSlim de la Piel Frama este un brand de succes al fabricii care se remarca intotdeauna prin calitatea deosebita a materialelor, dar si a executiei oricarui model de husa din piele.
–    In al treilea rand, pentru ca doriti sa obtineti cea mai buna protectie pentru modelul Sony Xperia Z3, in acelasi timp cu cea mai subtire husa din piele naturala.
–    In al patrulea rand, deoarece compania Piel Frama este unul dintre ce mai cunoscuti producatori de huse pentru telefoane mobile, ceea ce garanteaza ca veti alege un produs creat la standarde calitative superioare.
–    Si nu in ultimul rand, pentru ca alegeti mereu numai produse de foarte buna calitate pentru dumneavoastra si pentru apropiatii dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like