Care sunt avantajele manichiurii cu oja semipermanenta?

Care sunt avantajele manichiurii cu oja semipermanenta?

0 Shares
0
0
0

Pentru a crea o prima impresie placuta, in mod evident, aspectul unghiilor are o foarte mare importanta,a si cu siguranta fiecare persoana atat de sex masculin cat si de sex feminin, isi doreste sa aiba unghiile perfecte.

In ceea ce priveste femeile insa, acestea pun si mai mult pret pe manichiura, asa ca fie aleg sa mearga la salon pentru a beneficia de o constructie gel unghii, fie opteaza pentru o manichiura semipermanenta cu Apex, iar in acest articol vom discuta despre cea din urma, adica despre manichiura semipermanenta.

In ceea ce priveste acest tip de manichiura, la fel ca si manichiura cu gel, are atat avantaje cat si dezavantaje, asa ca este foarte important sa le cunoasteti inca de la inceput, pentru a sti cu exactitate daca doriti manichiura semipermanenta cu Apex, sau daca vi s-ar potrivit totusi mult mai bine manichiura cu gel.

Nu puteti afla acest lucru decat informandu-va, iar acest articol va prezinta cele mai bune si mai importante avantaje ale acestei manichiuri, dar veti putea descoperi si unele mici dezavantaje, deci trebuie sa parcurgeti pana la punctul final acest articol.

Avantaje manichiura semipermanenta

  1. Manichiura semipermanenta va ofera un aspect natural si unghii mai puternice

Primul si cel mai important avantaj pe care il are de oferit manichiura semipermanenta este acela de a va oferi un aspect cat mai natural al unghiei, indiferent de lungimea acesteia. Ce inseamna acest lucru?

Ei bine, nici mai mult si nici mai putin decat ca, manichiura cu oja semipermanenta arata foarte asemanator cu manichiura simpla facuta acasa, prin aplicarea unui lac de unghii clasic. Facand o comparatie intre acest tip de manichiura si cea acrilica, de mentionat este faptul ca manichiura cu oja semipermanenta va ofera unghii uimitoare. La manichiura acrilica trebuie sa va asteptati sa vedeti unghii groase si care arata cu adevarat inestetic.

In ceea ce priveste manichiura cu oja semipermanenta, de precizat este faptul ca nu afecteaza in mod negativ structura unghiei in nici un fel, ba chiar mai mult, poate veni cu multiple beneficii pentru cei care au probleme precum exfolierea. In timpul utiliarii acestui tip de manichiura, unghia va deveni mai tare, va fi si mai bine protejata impotriva factorilor daunatori, si va avea un aspect mai frumos.

De-asemenea, trebuie sa aveti la cunostinta faptul ca majoritatea produselor de acest gen trebuie sa fie aplicate inainte de culoare, si au vitamina A, care va este de mare ajutor in ceea ce priveste obtinerea unei unghii sanatoase, si cu un aspect cat mai natural si mai stralucitor.

  1. Manichiura semipermanenta are o rezistenta mare

De-asemenea, acesta este un alt avantaj foarte mare pe care manichiura semipermanenta il are. In functie de manichiurista care va face unghiile, in functie de experienta si priceperea acesteia dar si in functie de calitatea produselor pe care le foloseste, este posibil ca manichiura semipermanenta sa dureze aproape o luna de zile. In alte cazuri insa, poate dura in jur de doua saptamani.

Daca alegeti o asemenea manichiura cu siguranta nu trebuie sa va mai faceti griji ca vi se poate rupe unghia atunci cand spalati vase, cand stergeti praful sau cand aranjati produsele pe raft (daca lucrati in supermarket), sau in timp ce lucrati intr-o unitate de productie.

In aceste conditii, unghiile va vor fi mai bine protejate, deci nu va mai fi nevoie sa va faceti griji, la fel ca in trecut cand unghiile naturale se rupeau deosebit de repede. Acesta este cu siguranta un avantaj semnificativ al manichiurii semipermanenta.

  1. Timp rapid de realizare

Un alt avantaj semnificativ pe care il are acest tip de manichiura, este acela ca se realizeaza mult mai repede decat v-ati imagina. Este mult mai rapid de realizat o manichiura cu oja semipermanenta (cel mult poate dura 45 de minute la salon), in timp ce manichiura cu gel poate dura mai mult timp. Tinand cont de faptul ca este necesar sa va faceti odata sau cel mult de doua ori manichiura pe luna, cu siguranta merita sa alegeti acest tip de manichiura, care are si avantajul de a nu costa multi bani.

Posibile dezavantaje

Marele dezavantaj este atunci cand vine vorba despre fetele si femeile care doresc sa isi faca acasa manichiura, pentru ca au nevoie de un kit de manichiura semi-permanenta, iar acesta poate costa cateva sute de lei.

Apoi, se mai poate aminti tot aici si faptul ca este necesara o lampa uv pentru uscarea unghiilor, deci acesta poate fi de-asemenea un alt dezavantaj.

Asadar, acestea sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunoasteti in ceea ce priveste manichiura semipermanenta, atat avantajele acesteia cat si dezavantajele. Tinand cont de ceea ce am discutat in articol, cu siguranta merita sa luati in considerare acest tip de manichiura. Cu manichiura semipermanenta veti crea mereu o prima impresie placuta.

0 Shares
You May Also Like