Logitech webcam C930e – videochat la superlativ

0 Shares
0
0
0

Pana nu demult, cei de la Logitech au produs o gama destul de mare de webcam-uri la o calitate superioara, un exemplu relevant de model cu foarte mare succes la utilizatori, fiind Logitech Hd Webcam C510.

Vrei detalii despre angajari studio Angels of love? Intra pe AngelsofLove.ro!

Intre timp, lucrurile s-au mai calmat pe piata consumer webcam, majoritatea utilizatorilor preferand sa utilizeze webcam-urile incorporate pe laptop-uri, modelele de laptop-uri mai noi fiind echipate cu webcam-uri destul de performante.

Logitech nu tine insa cont de asta si lanseaza un nou webcam HD, destinat sectorului business.

Pretul relativ mare al device-ului dar si design-ul foarte bun, ne pune in tema despre faptul ca acest produs este conceput pentru business.

[adsenseyu1]

Chiar si pe cutie, reclama principala arata faptul ca device-ul este compatibil si optimizat pentru Microsoft Lync – un serviciu de videoconferinta folosit de catre board-urile administrative din marile corporatii.

Declararea scopului de “business” nu este una superficiala, webcam-ul avand o excelenta calitate audio (mai buna decat la oricare alt webcam de pana acum), cu tehnologii de eliminare a zgomotelor de fond ce fac interlocutorul sa te auda chiar si in cel mai zgomotos birou.

Toate acestea, cuplate cu un camp vizual foarte mare, ce permite persoanelor care privesc videoconferinta sa poata vedea toti interlocutorii din incapere, fac din Logitech Webcam C930e, camera web ideala pentru videoconferinte si intalniri de afaceri.

Calitatea imaginii este si ea una excelenta, cu stream high definition inregistrat la o viteza de 30 de cadre pe secunda (30 fps), cu imagini vibrante, foarte clare si fara artefacte vizibile.

Aici, putem spune ca experienta Logitech isi spune cu adevarat cuvantul si desi este o camera profesionala, acest model poate fi instalat cu foarte mare usurinta. Este complet “plug-and-play” atat pe Pc-uri cat si pe MAC-uri si nu are nevoie de nici un fel de driver pentru instalare.

Pur si simplu o introduceti in portul usb 2.0 sau 3.0 din spatele pc-ului dumneavoastra sau intr-unul din porturile usb ale laptop-ului si camera va functiona fara probleme, in doar cateva secunde.

[adsenseyu1]

Acest lucru este foarte important, mai ales atunci cand nu te pricepi foarte bine la hardware, vrei sa initiezi un video-call sau sa organizezi o videoconferinta si nu vrei sa deranjezi pentru asta, departamentul IT al companiei. Suportul camerei este foarte usor de atasat si de ajustat, in asa fel incat webcam-ul sa poata fi pozitionat in orice fel, dupa preferintele tale.

Nu exista optiunea de zoom optic sau pan, asa ca va trebui sa te multumesti cu modificarea digitala a acestor setari. Zoom-ul digital are o calitate mai slaba decat cel optic, dar la acest model in particular, nu se va observa acest lucru, calitatea imaginii fiind asa cum mai spus si mai sus, una exceptionala.

Un alt avantaj al camerei, il constituie prezenta unui shutter de intimitate, ce poate fi atasat oricand nu folosesti webcam-ul, pentru a te asigura ca nimeni (hacker-ii eventual) nu poate spiona incaperea in care te afli sau propria ta persoana.

Majoritatea webcam-urilor non-premium, nu dispun de acest cover si va trebui sa le acoperiti manual cu o bucata de banda izolatoare sau leucoplast.

0 Shares
You May Also Like