De ce sa cumparati un smartphone Xiaomi?

De ce sa cumparati un smartphone Xiaomi?

0 Shares
0
0
0

Dupa cum bine stim cu totii, smartphone-urile sunt dispozitive care pot fi folosite in atat de multe scopuri, si care datorita aplicatiilor pe care le instalam, ne simplifica foarte mult existenta.

Aveti membrii ai familiei plecati in tari straine? Acum dorul de ei este mult mai usor de suportat, dat fiind faptul ca aveti posibilitatea de a-i vedea prin intermediul apelurilor video, iar acest lucru se intampla datorita aplicatiilor instalate pe smartphone.

Aveti nevoie sa aflati mersul trenurilor, starea vremii sau sa descoperiti cele mai interesante retete pe care sa le incercati in bucatarie? Tot ce trebuie sa faceti este sa activati wifi sau datele mobile si sa cautati ceea ce va intereseaza pe internet, direct de pe smartphone.

Puteti folosi smartphone-ul in atat de multe scopuri, iar din acest motiv, doriti sa aveti la dispozitie un smartphone de cea mai buna calitate, la cel mai atractiv pret. Exista o multime de producatori pe piata, iar telefoanele unele sunt de calitate superioara, in timp ce calitatea altora lasa de dorit.

Daca intentionati sa faceti o alegere inspirata, recomandarea noastra este sa va indreptati atentia spre cateva modele de telefoane Xiaomi. Dispozitivele acestui producator sunt de buna calitate, si au preturi super atractive. In continuare puteti descoperi cateva motive datorita carora, consideram ca este indicat sa cumparati unul sau mai multe telefoane Xiaomi.

  1. Pret redus – Specificatii excelente

Pretul este cel mai important factor pe care il veti lua in considerare in timp ce cumparati un smartphone. Nu toata lumea isi putea permite un iPhone 11 Pro Max. Astfel, Xiaomi acorda importanta prioritara preturilor dispozitivelor sale. Chiar si cel mai recent smartphone-pilot Xiaomi Mi5 cu functii premium costa doar 400 de dolari. Compania are o politica interesanta, si prefera sa vanda un smartphone care costa 100 de dolari, unui numar de 1000 de persoane, decat sa produca un produs de 1000 de dolari, unui numar de 100 de persoane.

In plus, pretul nu influenteaza calitatea cand vine vorba de Xiaomi, care reuseste sa vanda aceleasi smartphone-uri cu specificatii excelente la preturi mici, pe care alte marci precum Samsung le vand la preturi aproape duble.

Xiaomi isi vinde produsul direct consumatorilor prin intermediul magazinelor online. Nu exista magazine offline. Fara distribuitori si fara costuri suplimentare, compania isi permite sa vanda dispozitivele la cele mai atractive preturi.

  1. Hardware premium si calitate de construire excelenta

Preturile mici nu au definit niciodata calitatea telefoanelor Xiaomi. Chiar daca vand smartphone-uri la preturi mici, nu au compromis niciodata calitatea hardware-ului si a materialelor de constructie.

  1. Camera grozava

Dupa cum am spus deja, Xiaomi foloseste hardware de inalta calitate, modulul camerei nu face exceptie. Indiferent daca este un smartphone cel mai accesibil sau cel mai important, smartphone-urile Xiaomi au avut intotdeauna camere foto grozave.

  1. MIUI – Sistem de operare bazat pe Android extrem de personalizat

Xiaomi, care a fost fondata in 2010 de catre fostul CEO Kingsoft, Lei Jun, a fost lansata ca o companie de software, oferind o versiune personalizata de Android, MIUI. Nu au fost initial producatori de smartphone-uri.

MIUI a castigat popularitate uriasa si a fost portat la un numar imens de smartphone-uri. In 2011, au inceput sa-si creeze propriul hardware si au lansat primul smartphone cu MIUI pe acesta. MIUI a fost produsul de baza si puterea Xiaomi.

Acestea sunt doar 4 dintre motivele intemeiate datorita carora, atunci cand aveti nevoie de un smartphone nou, este rentabil sa va indreptati atentia spre cele mai noi telefoane Xiaomi. Veti obtine smartphone-uri cu specificatii tehnice impresionante, la cele mai bune preturi, exact ceea ce cauta utilizatorii la un smartphone.

0 Shares
You May Also Like