Proprietatile puternice ale lemnului palo santo

0 Shares
0
0
0

Ai auzit de lemn palo santo? Noi suntem indragostiti de el! Am aflat mai intai despre Palo Santo de la o persoana care lucra la un mic magazin de cristale si metafizica din Lacul Tahoe. Am testat betisoarele din lemn de Palo Santo si am fost absolut incantati de el.

Fascinati, am privit proprietatile si am descoperit magia incredibila pe care o au aceste bastoane mici de lemn.

Am inceput sa ardem  palo santo dimineata inainte de a deschide biroul si ne-am dat seama ca este o modalitate extraordinara de a curata energic locul si de a ridica rapid vibratiile la inceputul zilei.

Astazi, am ars in mod regulat Palo Santo si White Sage impreuna pentru a ne curata spatiul, pentru a purifica energia si a atrage energia pozitiva.

Palo Santo este disponibil si sub forma de ulei esential!

Palo santo este un tip de lemn care provine din copacul cu acelasi nume. Este indigen in America de Sud, iar numele sau inseamna “lemn sfant” datorita proprietatilor sale de vindecare si spirituale pe care le are.

La fel ca salvia, fumul de palo santo este atat de puternic curatitor incat aproape fiecare ritual shamanic din America de Sud incorporeaza arderea lui. Are un miros de pin, menta si citrice, care este intr-adevar unic – atat de unic incat este greu de crezut ca ardeti lemn atunci cand il mirositi.

De generatii, oamenii de medicina, incasii si alti oameni tribali din Andes au folosit palo santo pentru vindecare.

Proprietatile spirituale vin in timpul mortii copacului. Fiecare arbore traieste pana la 90 de ani si apoi ramane mort timp de cel putin patru ani inainte ca lemnul sa fie recoltat pentru ritualuri. In acest timp, cand se transforma pomul viu, isi castiga proprietatile sacre.

•    Palo santo are nenumarate proprietati foarte bune si vom enumra si noi cateva dintre ele.
•    Parfumul sau va ajuta sa scapati de stres si anxietate.
•    Palo Santo va poate ajuta sa eliminati durerile de cap si simptomele racelii obisnuite.
•    Reduce inflamatia, astmul si alergiile.
•    Elimina traume emotionale sau psihice ca depresia.
•    Puteti sa-l utilizati impreuna cu alte modalitati de vindecare cum ar fi vindecarea cu cristale sau Reiki.
•    Adanciti-va conexiunea spirituala cu ajutorul betisoarelor de palo santo.
•    Creste vibratia voastra energetica.
•    Imbunatateste creativitatea.
•    Utilizati in terapia de masaj pentru a ameliora durerea articulatiilor si a muschilor.
•    Calmeaza sistemul imunitar.

Palo Santo este cel mai frecvent utilizat pentru purificarea energiei, curatarea oamenilor si a obiectelor, este o planta  vindecatoare, inspira la creativitate, ofera protectie, atrage norocului si  dragostea si elimina negativitatea. Daca aveti o sala de meditatie, luati in considerare arderea unui bat de palo santo inainte si in timpul practicii. Ori de cate ori il ardeti, nu numai ca va ridica vibratia, ci va ajuta sa va conectati la sursa divina, precum si la Mama Pamant.

Multi oameni se bucura sa-l foloseasca ca un energizant pentru a-si ridica nivelul spiritual sau pentru a se pregati pentru o sarcina sau un proiect, de asemenea.

Acest proces de utilizare a lemnului pentru a va curata spatiul este similar cu afumarea cu salvie, deci daca sunteti familiarizat cu acest proces, puteti adauga un bat de palo santo la buchetul dvs. de salvie si sa il folositi.

0 Shares
You May Also Like