Concepte greșit înțelese despre frumusețea coreeană

0 Shares
0
0
0

În esență, K-beauty este un nume care înglobează influența coreeană asupra rutinei de zi cu zi de îngrijire a pielii și a produselor importate din Coreea cu care se realizează această rutină. K-Beauty este secretul pentru un ten atât de luminos pe cât posibil pentru ființa umană.

Desigur, fiind un concept nu foarte vechi încă exista concepte greșite în ceea ce privește aspectele acestor cosmetice coreene. Iată câteva dintre acestea, explicate pe înțelesul tuturor:

Trebuie să faci toți cei 10 pași pentru a obține o piele luminoasă și strălucitoare.

FALS. Nu trebuie să faci toți cei 10 pași. Poți face cinci sau mai mulți. Este vorba de ceea ce are nevoie pielea ta și de ceea ce este potrivit pentru tine. Cel mai important lucru în K-beauty este consecvența. Este ca și cum ai face un antrenament de sport. Unii oameni chiar vor să lucreze doar jumătate de oră de câteva ori pe săptămână pentru a se menține în formă, în timp ce alții vor să lucreze mai mult. Deci, cunoaște-ți pielea și vezi ce este mai potrivit pentru tine.

O rutină care implică mai mulți pași nu trebuie să dureze mult timp și / sau să fie perturbatoare! Este „timpul tău pentru tine” și un moment liniștitor pe care îl poți folosi și pentru a-ți goli mintea de cele petrecute pe timpul zilei. Beneficiile sunt duble, eliberarea minții și sănătatea pielii tale.

Produsele de înfrumusețare coreene sunt doar pentru pielea asiatică

Acest lucru este total fals! Pielea este cel mai mare organ de simț de care se bucură orice om. La fel ca orice alte produse de îngrijire a pielii, trebuie să le găsești pe cele potrivite pentru tenul tău (uscat, sensibil, cu tendințe acneice, gras etc.) și vei fi mulțumită cu produsele coreene de îngrijire a pielii. Coreenii se confruntă  cu aceleași probleme ca și restul oamenilor din lume în ceea ce privește pielea – acnee, piele grasă, piele deshidratată, roșeață, riduri, etc..

Folosirea produselor „anti-îmbătrânire” prea devreme  te va îmbătrâni mai repede

Nici vorbă. Este adevărat că utilizarea ingredientelor prea dure poate fi mai mult dăunătoare decât utilă pielii, dar acest adevăr nu este valabil doar la produsele anti-îmbătrânire. Acest lucru este adevărat și pentru produsele anti-acnee făcute pentru adolescenți, de exemplu. Atâta timp cât nu utilizezi produse care sunt prea agresive cu tenul tău, inițierea timpurie a unei rutine de îngrijire care include produse anti-îmbătrânire prematură nu vor face niciun rău. Este mult mai ușor să păstrezi pielea sănătoasă decât să inversezi daunele deja produse.

SPF este necesar numai în zilele însorite

SPF(factor de protecție solară) este sănătos pentru pielea ta în fiecare zi! Adesea oameni se scuză că nu folosesc produse cu SPF, invocând că este înnorat sau că vor fi la serviciu toată ziua. Din păcate, razele soarelui pătrund prin nori și, dacă stai lângă o fereastră, vei fi expus la soare. Deteriorarea tenului cauzată de soare există și neprotejarea de razele ultraviolete poate fi cea mai periculoasă metodă pentru a-ți distruge tenul. Deci, obiceiul de a aplica un produs cu SPF zilnic înainte de a ieși pe ușă va face ca diferența dintre vârsta ta reală și cea de pe tenul tău să fie chiar și de  10 ani. Totul ține de perseverență.

Îngrijirea coreeană a pielii este într-adevăr o formă de auto-îngrijire, protejând pielea de agresiunile zilnice și menținând-o sănătoasă. În esență, frumusețea coreeană este mai puțin despre a arăta perfect și mai mult despre a avea grijă de pielea ta și a o păstra sănătoasă cât  mai mult timp.

 

0 Shares
You May Also Like