Unde gasim utilaje de calitate pentru constructii?

0 Shares
0
0
0

Astazi intr-o lume in continua dezvoltare, avem mare nevoie de utilaje constructii si echipamente de ultima generatie. Cand vorbim despre constructii, acestea au mare nevoie de utilaje de ultima generatie care sa contribuie din plin la finalizarea unei lucrari de foarte buna calitate.

Dintre utilajele pentru constructii foarte cautate este si compresorul de aer. Primul lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere in alegerea unui compresor de aer este destinatia acestuia. Compresorul este folosit in scopuri industriale, la masinarii si unele de marimi mari, sau il puteti utiliza in scop propriu, pe langa casa, la unelte si scule de mici dimensiuni.

Daca, in schimb, il veti folosi in scop industrial, este bine sa alegeti un compresor cu piston cu rezervor. Daca in schimb intentionati sa il utilizati in scop propriu, veti avea nevoie de un compresor de aer portabil fara rezervor.

Pe langa aceasta, trebuie sa luati in considerare presiunea si totodata dimensiunea uneltelor pe care le veti folosi cu acel compresor de aer. Daca, de exemplu, vreti sa curatati instrumente grele, cu volume mai mari veti avea nevoie bineinteles de foarte multa presiune sau volum.

Daca nu reusiti sa sa gasiti un compresor de aer potrivit dimensiunii instrumentelor dumneavoastra, va trebui sa incarci periodic rezervorul acelui compresor cu aer. Problema este ca va scadea eficienta lucrului dumneavoastra.

Compresoarele de aer au dimensiuni si marimi diferite. Designul si portabilitatea sunt doua aspecte importante. Cu destul de multe modele disponibile, compresorul depinde de tipul de operatiuni la care vreti sa il folositi.

Exista cateva diferente intre un compresor de aer cu piston si un compresor de aer portabil. In esenta, exista 2 tipuri distincte de compresoare de aer. Compresoarele cu piston se bazeaza pe un motor care acumuleaza presiunea aerului atunci cand se epuizeaza resursele sale. Acestea au aer comprimat in rezervoare in comparatie cu cele portabile care nu au rezervoare si functioneaza permanent pentru a furniza aer.

Compresorul de aer de tip piston este de doua tipuri. In primul rand, compresorul cu o singura treapta, care sunt potrivite pentru aplicatiile grele de la domiciliu. In al doilea rand, compresorul cu doua trepte sunt utilizate in mediile industriale, unde propietarii le folosesc continuu.

Un compresor cu aer portabil este mult mai potrivit pentru uz casnic, pentru alimentarea unor pistoale de lipit, pentru umflarea unor pneuri, si a numeroase alte scule de mai mici dimensiuni. Oferta de compresoare a Epinvest.ro este una destul de variata existand cateva modele foarte bune de compresoare. Preturile sunt extrem de avantajoase producatorul principal al acestor compresoare este Makita.

Compresoarele au 8 bari presiunea ideala pentru aplicatii de bricolaj, buton pornit/oprit, manometru, carlig pentru agatat scule este compact si totodata usor de transportat. Rezervorul acestui compresor de aer este de 6 litri.

Aceste compresoare sunt achizitionate mai mult de persoanele juridice, acestea fiind foarte utilizate in service-uri auto, vulcanizari, in hale industriale, in constructii, etc. Magazinul Epinvest.ro ofera pentru aceste compresoare o garantie de 1 an pentru persoanele juridice si de 2 ani pentru persoanele fizice. Achizitionati cu incredere un compresor de pe Epinvest.ro

0 Shares
You May Also Like