Care sunt cele mai importante beneficii ale cafelei?

Care sunt cele mai importante beneficii ale cafelei?

0 Shares
0
0
0

Despre cafea stim deja cu totii ca este una dintre cele mai populare bauturi la nivel mondial, daca nu chiar cea mai populara bautura. Exista persoane carora le place ca in fiecare zi sa savureze o cafea amara, pentru a simti gustul puternic al acesteia. Exista la fel de multe persoane insa care beau cafea indulcita cu mult zahar sau cu miere. Altii beau cafea, si adauga putin lapte.

Unii beau cafea pentru ca lucreaza pe timpul noptii, iar cafeaua le da acea energie de care au nevoie, pentru a putea munci cat mai bine noaptea tarziu. Ei bine, exista insa si beneficii mult mai importante ale cafelei, pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc, iar in urmatoarele randuri ale acestui articol vom prezenta cateva dintre aceste beneficii. Iata asadar despre ce este vorba:

Cafeaua ar putea ajuta la protejarea impotriva insuficientei cardiace

Cautati o modalitate usoara de a va mentine inima puternica? Puteti face acest lucru daca beti cafea in fiecare zi, insa nu exagerati. Un studiu din 2012 publicat in revista Circulation sustine ca oamenii ar trebui sa bea una sau doua cani de cafea in fiecare zi, iar astfel s-ar putea proteja impotriva insuficientei cardiace, scazand riscul cu 11 la suta. A bea mai mult de cinci cani pe de alta parte, ar putea face de fapt, contrariul, ceea ce poate provoca vatamarea corpului dvs.

Cafeaua v-ar putea ajuta sa va protejati de fibroza hepatica

Potrivit unui studiu din 2017 publicat in revista Hepatology, consumul a mai mult de trei cani de cafea in fiecare zi ar putea reduce sansele de a dezvolta fibroza hepatica, care apare in momentul in care cand inflamatia cronica provoaca cicatrici ale ficatului.

Cafeaua ar putea ajuta la protejarea impotriva dementei

Cafeaua este destul de puternica – mai ales cand vine vorba de dementa. Intr-un studiu din 2017 publicat in revista Scientific Reports, cercetatorii au descoperit 24 de compusi care ar putea stimula o enzima cerebrala care protejeaza impotriva dementei, iar cofeina este unul dintre ei.

Cafeaua ar putea ajuta la cresterea libidoului la femei

Cafeaua nu ajuta doar barbatii sa fie mult mai activi in dormitor, ci este de asemenea grozava si pentru femei. Un studiu din 2005 publicat in revista Pharmacology Biochemistry and Behavior a descoperit faptul ca, cafeina poate creste fluxul de sange catre organele genitale, crescand libidoul – dar numai pentru femeile care o beau o data pe saptamana, maxim.

Deci se poate vedea foarte clar din randurile de mai sus faptul ca a consuma in fiecare zi cafea, este un lucru pozitiv, datorita multiplelor beneficii ale cafelei. Tinand cont de toate beneficiile cafelei enumerate anterior, cu siguranta veti dori sa va indreptati atentia spre Espresso Cafe pentru a descoperi cea mai buna cafea.

La Espresso Cafe puteti gasi cafea boabe sau macinata, insa daca sunteti fanii capsulelor de cafea, aici puteti gasi si capsule de cafea de la cei mai cunoscuti producatori de pe piata. Iar mai mult decat atat, la Espresso Cafe puteti gasi cea mai buna cafea, la cel mai bun raport calitate – pret.

0 Shares
You May Also Like