De ce nu se merita sa investesc foarte mult intr-un telefon inteligent?

0 Shares
0
0
0

Este mai mult decat cunoscut faptul ca telefoanele de la Apple sunt destul de scumpe.

Cand ajungi in situatia in care cauti un service GSM pentru o inlocuire display iPhone 6, in mod clar nu treci prin cea mai fericita situatie. Insa, nu trebuie sa disperi, crezand ca dupa aceasta inlocuire, telefonul tau nu va mai functiona la fel de bine.

Daca apelezi la un service de incredere, specialistii vor sti cum sa execute o inlocuire display iPhone 6 astfel incat telefonul tau sa functioneze apoi in cele mai bune conditii. Un service bun gasesti pe www.servicegsm.ro. Intra chiar acum, vezi datele de contact si ia legatura cu specialistii.

Unii investesc sume de bani extrem de mari in telefoanele inteligente. Daca iti permiti cu adevarat, probabil si tu faci la fel. Insa, se merita sa investesti atat de mult intr-un telefon? Iata de ce credem noi ca nu:

[adsenseyu1]

Poate fi oricand furat

Un telefon mobil poate fi oricand furat de catre hotii de buzunare in cazul in care sunt pe faza pentru a profita de o secunda de neatentie din partea ta. Ei bine, daca stii ca ai probleme de acest gen, in sensul ca nu esti o persoana prea atenta, nu e bine sa investesti prea mult intr-un telefon.

Telefoanele pot fi furate din buzunar, din geanta sau cand sunt uitate intr-un anumit loc. Sunt si cazuri in care pierzi un telefon, cineva il gaseste si nu ti-l mai inapoiaza. Bineinteles ca sunt si cazuri in care iti recuperezi telefonul, dar mai rar. Zilnic, in marile orase se fura o multime de telefoane, mai ales in mijloacele de transport in comun care sunt foarte aglomerate.

Se poate strica oricand

Un telefon se poate strica repede daca nu esti atent/a. Daca nu e din vina ta si gadgetul este in garantie, el va fi reparat sau inlocuit. Insa, daca l-ai scapat, te-ai asezat pe el, l-ai calcat, etc., cu greu ai sanse sa il primesti inapoi in conditii de functionare bune. Mai bine iti cumperi un telefon mai modest decat sa simti ca innebunesti cand vezi ca 3000-4000 lei se duc in cateva secunde.

Se demodeaza repede

Tehnologia avanseaza cu o viteza uimitoare. Nici bine nu apucam sa ne cumparam ultimul model de smartphone ca apare altul mai performant. Si, ca sa tii pasul cu tehnologia e destul de solicitant din punct de vedere financiar. Insa, daca iti permiti, nu te opreste nimeni.

Inainte de a investi enorm de mult intr-un telefon inteligent, gandeste-te daca se merita cu adevarat. Gandeste-te daca acel efort financiar din partea ta nu e totusi prea mult. Si nu iti cumpara un telefon scump doar pentru a arata ca ai bani, ci cumpara-l doar daca intr-adevar ai nevoie de el.

Sunt telefoane la preturi accesibile pentru toate buzunarele, deci si pentru buzunarul tau. Ia-ti telefonul pe care ti-l permiti, telefonul cu functii pe care sa le folosesti, nu cel care e la moda sau care e mai scump.

0 Shares
You May Also Like