Cele mai cautate piese pentru smartphone

Cele mai cautate piese pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Se pare ca in prezent, datorita faptului ca tehnologia a avut o evolutie fantastica in ultimul deceniu, oamenii au inceput sa fie dependenti de telefoanele mobile inteligente, iar din acest motiv, fiecare dintre noi detinem cel putin un astfel de dispozitiv inteligent.

Ideal ar fi ca in momentul in care trebuie sa iti cumperi un smartphone, sa optezi pentru un model al unei firme de succes de pe piata, pentru ca astfel vei avea sanse foarte mari sa alegi un telefon care sa functioneze foarte mult timp, fara a intampina vreo problema.

Mai nou, se pare ca si producatorii de top vin in intampinarea clientilor cu tot felul de telefoane. Marii producatori precum Samsung, Sony sau HTC, vin in intampinarea clientilor atat cu telefoane foarte scumpe si foarte performante, precum si cu telefoane care au preturi si performante medii, insa Apple in schimb, pana in prezent comercializeaza doar telefoane de calitate superioara, insa la preturi destul de mari.

Ei bine, poti si sa alegi sa iti cumperi un telefon de la o firma nu foarte renumita, insa sunt sanse foarte mari sa iti alegi un telefon care sa nu functioneze foarte mult timp la capacitate maxima, sau sa se defecteze rapid,  astfel ca va trebui sa il duci la service pentru a fi reparat.

Un smartphone poate avea probleme de tip software, care necesita decodare, reinstalarea sistemului de operare sau alte operatiuni pe partea de software, sau poate avea probleme in ceea ce priveste partea de hardware, care de regula necesita inlocuirea anumitor componente.

Cei care nu aleg sa isi echipeze dispozitivul cu un geam de protectie, mai mult ca sigur isi vor duce telefonul la service, pentru inlocuirea display-ului sau a touchscreen-ului.

Aceste componente le vei putea comanda pe cont propriu, de pe pagina Protableta.ro, sau in cazul in care preferi comoditatea, poti sa ii lasi pe expertii de la service sa iti comande piesele, iar tu sa te duci dupa telefon, in momentul in care acesta este reparat.

Sunt anumite smartphone-uri care au probleme in ceea ce priveste butoanele de volum, butonul de pornire – oprire, sau chiar butonul home.

De foarte multe ori, aceste butoane nu mai raspund la comenzi, iar utilizatorii nu prea au alta solutie la indemana decat aceea de a se deplasa cu dispozitivul la service, unde expertii vor efectua reparatia de tip hardware.

Sunt destul de multe telefoane mobile inteligente care au o problema in ceea ce priveste receptionarea semnalului gsm.

De foarte multe ori, semnalul fie este slab, fie nu este receptionat in ciuda faptului ca telefonul se afla intr-o zona in care este semnal. In aceasta situatie, utilizatorul va trebui sa isi duca telefonul la service, iar expertii de acolo vor constata daca problema este cauzata de catre antena de semnal.

Praful este un factor negativ, care poate sa afecteze anumite componente ale unui smartphone, precum microfonul sau difuzorul, iar astfel calitatea sunetului va fi extrem de slaba in momentul unei convorbiri telefonice. In aceste conditii, cu siguranta se recomanda inlocuirea  acestor doua componente.

0 Shares
You May Also Like