Aplicatii de control parental

Aplicatii de control parental

0 Shares
0
0
0

Exista peste 3.000 de aplicatii Google Play ce spionau copiii sub varsta de 13 ani. Copiii folosesc din ce in ce mai mult telefoane mobile sau tablete inainte, dar este important sa aiba control asupra a ceea ce fac, deoarece acestea pot deveni un risc pentru ei. Exista multe aplicatii de control parental pentru Android care le vor permite sa fie in siguranta si ca parintii sa stea linistiti si calmi…

Exista tablete si telefoane mobile de toate preturile si devin o optiune perfecta pentru a da celor mici. De asemenea, oferim telefoanele mobile care sunt vechi sau imprumutam tabletele… Dar, in toate cazurile, este important sa adaptam mobilul sau tableta inainte ca un copil sa o foloseasca. Il putem adapta in functie de varsta pe care o au si, astfel, putem gestiona utilizarea acestor dispozitive.

Exista aplicatii gratuite care iti permit controlul parental pe dispozitivele pentru copii. Sunt aplicatii pentru care nu va trebui sa platesti nimic si nu exista scuze pentru a nu le instala pe mobil sau tableta si pentru a le face mai sigure. Iata cateva aplicatii pentru control parental:

Qustodio

Recomandarea catre aceasta aplicatie vine pentru ca este o aplicatie foarte utila pentru a controla ce fac copiii tai cu dispozitivul lor.

Functioneaza pentru cei mici, dar si daca doresti ca adolescentii sa nu fie distrasi de mobil atunci cand trebuie sa studieze sau sa nu foloseasca retelele sociale atunci cand nu ar trebui.

Iti permite sa controlezi activitatea si nu poate fi dezinstalat daca nu ai un cod PIN. Daca folosesti telefonul mult, ai nevoie de o husa telefon.

Ora ecranului

Aceasta aplicatie serveste pentru a controla utilizarea pe care copiii o petrec in fata ecranului si iti permite sa blochezi aplicatiile si jocurile in anumite momente. De exemplu, vei putea bloca jocurile in timpul somnului, dar vei putea mentine active aplicatiile de poveste pentru noptile bune.

De asemenea, le poi petrmite sa acceseze calculatoare sau alte aplicatii atunci cand isi fac temele, dar nu si social media.

Loc pentru copii

Aplicatiile Anterores sunt concepute pentru toate varstele, dar aceasta este perfecta pentru copii sa iti foloseasca telefonul atunci cand sunt mai tineri. Poti activa aplicatia pentru a activa un mod pentru copii si ca nu poata accesa lucruri importante, cum ar fi apeluri, achizitii in cadrul mobilului, e-mail… Nu vor putea descarca aplicatii fara permisiune si vor putea utiliza doar aplicatiile mobile pe care le-ai instalat pentru ei.

KIDOZ

Aceasta aplicatie transforma orice telefon intr-un telefon pentru copii. Un dispozitiv securizat. Este un software care transforma mobilul sau tableta intr-un mediu distractiv pentru ei si usor de utilizat, deoarece vor putea doar sa se cufunde in videoclipuri educationale, site-uri web pentru copii sau jocuri pentru varsta lor.

Este atragator, cu culori multiple si cu acces la multe aplicatii potrivite pentru ei. Dar este, de asemenea, sigur, deoarece are un blocant de anunt, nu vor putea accesa aplicatii pentru adulti si nu il vor putea dezactiva fara permisiunea ta. In plus, poti controla timpul petrecut cu telefonul mobil.

0 Shares
You May Also Like