Ce trebuie sa stiti despre tamplaria din aluminiu?

0 Shares
0
0
0

Ferestrele si usile din aluminiu sunt mai populare in aceste zile decat usile si ferestrele din lemn. Acestea si-au dovedit valoarea datorita durabilitatii, rezistentei si utilizabilitatii, iar faptul ca oamenii opteaza in prezent pentru tamplarie aluminiu, nu mai trebuie sa ne surprinda.

Cu totii cunoastem faptul ca tamplaria din aluminiu vine cu o serie importanta de beneficii, asa ca in urmatoarele randuri vom prezenta si noi cateva dintre cele mai importante beneficii ale acestui tip de tamplarie.

Performanta termica:

Ferestrele si usile din aluminiu contribuie la o izolare termica si fonica excelenta, care respecta reglementarile actuale de constructie. Eficienta performantelor termice pentru tamplaria din aluminiu este relativ mai mare decat cea a lemnului sau PVC-ului. Un cadru din aluminiu fabricat din aluminiu de cea mai buna calitate, este capabil sa depaseasca standardele de eficienta energetica si poate realiza imbunatatiri ale castigului de caldura si pierderilor de caldura prin ferestre cu 60%.

Durabilitate si intretinere scazuta:

Ferestrele si usile din aluminiu sunt robuste si practic lipsite de intretinere datorita proprietatii rezistente la coroziune. Ele sunt, de asemenea, rezistenta la intemperii, intr-o serie de conditii dure de mediu. Spre deosebire de multe alte ferestre si usi, acestea nu se vor umfla, nu se vor sparge, sau nu se vor rasuci in timp si vor mai asigura o viata extinsa a produsului.

Accesibilitate:

Comparativ cu alte optiuni de incadrare pentru ferestre si usi, ramele de aluminiu sunt semnificativ mai putin costisitoare. Ofera o solutie puternica, precum si o solutie economica pentru orice aspect intern si comercial. Aluminiu este de 3 ori mai puternic decat PVC-ul si de 4,3 ori mai puternic decat lemnul. Astfel, aluminiul este o optiune ideala si rentabila pentru ferestre si usi.

Flexibilitatea designului:

Aluminiul ofera flexibilitate de design care este limitata doar de imaginatia ta. Rezistenta si flexibilitatea metalului permit fabricarea oricarui produs conform specificatiilor personalizate. Acesta ofera o gama nesfarsita de optiuni de personalizare cu finisaje si ochelari.

Finisaje:

Ferestrele si usile din aluminiu sunt disponibile intr-o gama larga de finisari care asigura o potrivire perfecta cu orice tip de decor. Ele vin cu finisare cu pulbere, deci nu necesita reparatii. Acoperirea cu pulbere vine cu o gama larga de culori, care va ofera libertatea de a crea aspectul in functie de propriile gusturi.

Reciclabilitate:

Aluminiul este material durabil din punct de vedere al mediului , ofera una dintre cele mai ridicate rate de reciclare comparativ cu orice alt metal. Procesul de reciclare a aluminiului necesita doar cinci procente din energia initiala. Aceasta proprietate inerenta o deosebeste de alte materiale de incadrare si consolideaza acreditarile sale durabile.

Aspectul modern

Aspectul este, de asemenea, foarte curat si subtire si se potriveste bine cu perspectiva moderna. Fitingul ultra-subtire se potriveste cu orice design si decor din casa.

Dovada sunetului

Acestea sunt foarte eficiente pentru a nu permite zgomotele din exterior. De asemenea, sunetul din interiorul casei nu va iesi afara.

Ei bine, cu siguranta trebuie sa cunoasteti si alte detalii in ceea ce priveste tamplaria din aluminiu, iar in cele ce urmeaza veti descoperi alte cateva lucruri interesante.

Cand este ideal sa optati pentru tamplaria din aluminiu?

Ferestrele din aluminiu pot fi o optiune buna atunci cand frigul nu este un factor important. Ramele din aluminiu moderne sunt realizate conform unor standarde si tolerante foarte ridicate. Aceasta inseamna ca mentin caldura mult mai eficient decat au facut odata. Acestea raman populare in cladirile comerciale, deoarece sunt mult mai ieftine decat alte optiuni.

Aluminiu versus vinil

Ferestrele de vinil nu necesita intretinere dupa ce au fost instalate. De asemenea, acestea au o conductanta termica scazuta, astfel ca interiorul casei dvs. ramane cald. Tablourile sudate pe ferestre de vinil inseamna ca apa sau aerul nu trec prin material. Spre deosebire de aluminiu, vinilul nu permite condensarea intre panouri.

Ferestrele de vinil sunt intotdeauna usor de deschis si de inchis fara nici o lipire. Ferestrele din aluminiu sunt mai bune pentru pastrarea zgomotului afara din casa, chiar daca ferestrele de vinil pot fi foarte eficiente.

Asadar, dupa cum se poate vedea, tamplaria din aluminiu poate veni cu o serie importanta de beneficii, asa ca atunci cand va alegeti usile si ferestrele pentru acasa, si aceasta tamplarie poate reprezenta o solutie.

0 Shares
You May Also Like