Top 5 tipuri de bonusuri de cazino online

Top 5 tipuri de bonusuri de cazino online

0 Shares
0
0
0

Fiecare cazino online va face tot posibilul pentru a atrage clienți. Așa își mențin barca pe linia de plutire. Unul dintre cele mai populare stimulente de marketing care atrag noi jucători și îi mențin pe cei existenți implicați sunt bonusurile cazinourilor online. Acesta este, de asemenea, unul dintre principalele avantaje ale cazinourilor online față de cele tradiționale.

Este de la sine înțeles că majoritatea cazinourilor fizice oferă băuturi răcoritoare gratuite, un pariu gratuit ocazional sau o rotire bonus. La cazinourile online, clienții au parte de o mulțime avantaje și beneficii, iar fiecare pariu pe care îl plasează îi poate ajuta să câștige bonusuri în viitor.

Ceea ce este important de înțeles este că toate promoțiile cu jocuri de noroc online, inclusiv bonusul de bun venit, au termeni și condiții atașate la ele. Cunoscute și sub numele de reguli de bonus, acestea reprezintă un set de cerințe, condiții și reguli pe care trebuie să le îndeplinească cineva pentru a putea încasa banii din bonus. Prin urmare, înainte de a revendica orice ofertă, este întotdeauna bine să cunoașteți câteva reguli de bază ale bonusurilor, cum ar fi:

  • Depozitul minim necesar;
  • Cerința de pariere;
  • Limita maximă de pariere;
  • Jocurile care contribuie;
  • Limitele de timp și termenele limită.

Acum că știi asta, este timpul să te scufunzi în lumea palpitantă a ofertelor de cazino și să afli ce îți poate aduce fiecare tip de bonus în parte!

Bonus fără depunere


Bonusul fără depunere este probabil cel mai popular bonus din industria jocurilor de noroc, dar și unul pe care probabil nu îl veți întâlni foarte des. După cum îi spune și numele, este un bonus pe care un cazino online licențiat vi-l oferă, fără a vă cere mai întâi o reîncărcare. De obicei, este rezervat jucătorilor care tocmai s-au înregistrat la cazino, însă, uneori, este disponibil și pentru clienții existenți. Jucătorii fideli primesc adesea coduri speciale și link-uri pentru a le revendica.

Și în timp ce casele de pariuri sportive tind să se bazeze pe bonusuri gratuite fără depunere, cazinourile online au un arsenal mult mai bun. Un bonus fără depunere poate fi un pachet de rotiri gratuite, bani pentru pariuri, un singur jeton de o anumită valoare sau orice altceva cu care vine cazinoul.

Înainte de a revendica acest tip de ofertă, trebuie să știți că acestea tind să aibă o cerință de rulaj mai mare decât bonusurile cu depunere. În plus, este posibil să vă confruntați și cu limite de plată, în cele mai multe cazuri plafonate la o anumită sumă.

Bonus de bun venit


Bonusul de bun venit la cazino este o promoție rezervată doar jucătorilor noi. De multe ori, este cea mai generoasă ofertă de pe site și poate fi repartizat pe unul sau mai multe depozite. De regulă, acesta conține întotdeauna o potrivire a depozitului, o sumă de bani bonus calculată pe baza unui procent prestabilit. În plus, operatorul poate alege să ridice puțin nivelul cu un set de rotiri gratuite, jetoane gratuite sau puncte de loialitate.

Bonusul de bun venit poate fi considerat o afacere solidă, atâta timp cât cerința de pariere rămâne sub pragul de 50x. Cu toate acestea, jucătorii trebuie să știe că fiecare parte a ofertei trebuie să fie pariată separat. Cu alte cuvinte, dacă primiți un depozit egal și rotiri gratuite, acestea sunt jucate ca două oferte separate, dar ambele trebuie pariate înainte de a retrage bonusul.

Bonus la depunere


Bonusul de reîncărcare sau bonusul la depunere este unul foarte popular și este posibil să îl găsești la orice cazino online de încredere. Spre deosebire de bonusul de bun venit, unde un bonus de potrivire a depozitului este disponibil doar la primul (sau primele câteva depozite), în acest caz, îl poți obține oricând încarci niște bani în soldul tău.

Totuși, trebuie să știți că bonusurile de reîncărcare pot avea unele cerințe suplimentare, cum ar fi:

  • Un depozit efectuat într-o anumită zi a săptămânii sau un anumit interval orar în timpul zilei;
  • Utilizarea unor coduri speciale de activare;
  • Limită minimă de depunere mai mare.

Deși nu sunt la fel de generoase ca pachetul de bun venit, bonusurile de depunere sunt foarte populare în rândul clienților, deoarece le mențin sesiunile mai dinamice, iar soldurile lor sunt sporite.

Bonus cu rotiri gratuite


Având în vedere că există atât de mulți iubitori de sloturi, site-urile cu jocuri de noroc online au venit cu rotirile gratuite. Nu le confundați cu funcția de rotiri gratuite, deoarece bonusul de rotiri gratuite funcționează separat de mecanismul de joc.

Este cel mai simplu bonus care există, un simplu pachet de jocuri gratuite la un slot popular, ales de echipa cazinoului. Foarte rar compania vă va lăsa să alegeți jocul pe care să cheltuiți rotirile gratuite. Principala capcană a învârtirilor gratuite este că rareori le primești pe toate odată, acestea fiind distribuite pe parcursul a 3 sau mai multe zile, în funcție de afacere. În plus, cerința de pariere pentru rotirile gratuite fără depunere poate fi mai mare, iar termenul pentru a o obține mai scurt.

Bonusuri de loialitate


Bonusul de loialitate este un termen comun pentru programele de loialitate și VIP care recompensează jucătorii care se bucură de jocurile de cazino în mod regulat. Este foarte comun ca acesta să aibă câteva niveluri, fiecare declanșându-se după ce utilizatorul adună un anumit număr de puncte. Pentru a obține un punct, trebuie să se parieze o anumită sumă.

Bonusurile și programele de loialitate sunt o completare frumoasă a repertoriului de bonusuri, dar nu ar trebui să fie niciodată obiectivul principal. Este nevoie de mulți bani pentru a declanșa premiile cu adevărat tentante, rezervate doar jucătorilor cu buzunare adânci.

0 Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

You May Also Like