Care este cel mai bun incarcator portabil universal?

0 Shares
0
0
0

Astazi telefoanele, tabletele si alte dispozitive moderne de comunicare ne ofera mult mai multe beneficii decat in trecut. De la conectarea la Internet si pana la sisteme performante de navigatie sau diferite alte aplicatii extrem de utile toate acestea au un mare neajuns: scad extrem de repede durata de viata a bateriei.

Cu ajutorul unui incarcator portabil universal, problema poate fi extrem de usor rezolvata. Aceste incarcatoare portabile castiga tot mai mult teren, devenind practic acesorii indispensabile. Intrebarea care se pune este cum aleg cel mai bun incarcator portabil universal? De ce elemente trebuie sa tin cont?

Cand doriti sa cumparati un  acumulator extern trebuie sa luati in calcul mai multi factori de la tipul dispozitivului pe care vreti sa il incarcati si pana la caracteristicile bateriei cum ar fi capacitatea de incarcare, puterea, dimensiunea, si totodata greutatea.

Referitor la puterea si capacitatea de incarcare este bine de stiut ca daca incarcatorul are putere mare veti putea incarca atat telefonul cat si tableta in acelasi timp fara a pierde prea mult din viteza. Capacitatea de incarcare trebuie sa fie mult mai mare comparativ cu capacitatea bateriei telefonului sau tabletei. Daca vreti incarcarea simultana a telefonului si a tabletei trebuie sa aveti o baterie externa mult superioara bateriilor dispozitivelor care sunt incarcate.

Un alt element cheie este dat de compatibilitate si conectori. In cazul in care marca telefonului dvs. nu este compatibila cu bateria externa exista riscul stricarii bateriei dispozitivului. Avantajele achizitionarii unei baterii externe foarte mari sunt destul de numeroase, cel mai important fiind faptul ca pot fi incarcate mai multe dispozitive in acelasi timp. Un alt avantaj cheie al acestor baterii mari este acela ca sunt compatibile cu aproape orice tip de telefon.

Dimensiunea si greutatea bateriei externe este foarte importanta. Practic principalul motiv pentru care alegeti sa cumparati un incarcator portabil extern este reprezentat de necesitatea de a avea baterie la telefon o perioada foarte mare de timp. O baterie externa trebuie sa fie de mici dimensiuni, ca sa poata fi usor de depozitat intr-un buzunar. Din pacate cu cat incarcatorul are o putere si o capacitate marita, cu atat dimensiunea si greutatea acestuia cresc.

Exista si numeroase alte caracteristici care vor aduce un plus de beneficiu in performantele unui incarcator universal portabil si vor facilita in acelasi timp utilizarea sa. LED-urile pentru starea bateriei. Aceste leduri va vor arata practic cat de incarcata este bateria. Garantia este de asemenea foarte importanta.

Un producator foarte serios va va oferi o garantie de cel putin 2 ani pentru produsul sau. Este important si de unde achizitionati bateria externa, intrucat aceasta va poate ajuta sau nu la intermedierea dintre dvs. si services, in cazul in care aveti probleme cu produsul.

De aceea este bine sa studiati ofertele de pe net care abunda in informatii despre aceste accesorii. Telefoane gsm este unul dintre comerciantii onesti de pe piata care ofera aceste produse la un pret foarte avantajos si oferind practic o garantie extrem de buna.

0 Shares
You May Also Like