Sfaturi și remedieri pentru camera iPhone 11

Sfaturi și remedieri pentru camera iPhone 11

0 Shares
0
0
0

Majoritatea persoanelor care au nevoie de un telefon mobil inteligent din gama high end, isi indreapta atentia spre diferitele modele iPhone, iar modelul iPhone 11 este unul dintre acestea.

Un telefon mobil iPhone 11 in majoritatea cazurilor functioneaza perfect, iar utlizatorii sunt foarte incantati de acesta. Exista si situatii in care aceste dispozitive pot sa creeze surprize neplacute pentru utilizatori.

O posibila problema cu acest telefon mobil de la Apple, poate fi legata de camera foto, ciar in continuare aveti posibilitatea de a descoperi cateva potentiale solutii pe care sa le incercati pentru remedierea problemei.

  1. Curatati obiectivul camerei

Solutia la problema camerei iPhone 11 poate consta in curatarea obiectivului. Cand se acumuleaza murdarie sau praf pe obiectivul camerei, pot aparea o serie de probleme, cum ar fi fotografiile neclare si calitatea video slaba. Puteti curata obiectivul camerei cu un tesut moale pentru a corecta problema.

  1. Comutati modurile camerei

Exista situatii in care utilizatorii, atunci cand deschid camera pentru a face fotografii, observa ca ecranul telefonului este negru. Daca observati un ecran negru dupa ce ati deschis aplicatia camerei, puteti atinge butonul din coltul din dreapta pentru a comuta intre camerele din fata si cea din spate.

In cele mai multe cazuri, acest lucru va fi suficient pentru remedierea problemei, si va va permite sa fotografiati sau sa realizati videoclipurile atat cu camera selfie, cat si cu camera foto principala.

  1. Fortati inchiderea aplicatiei Camera

Daca camera dvs. refuza sa functioneze corect dupa ce comutati intre moduri, urmatorul pas logic care trebuie facut este sa inchideti fortat aplicatia camerei. Pentru a face acest lucru, puteti sa glisati in sus din partea de jos a ecranului, sa atingeti cardul de aplicatii al camerei si sa-l ridicati in sus. Puteti relansa iPhone-ul 11/11 Pro / 11 Pro Max dupa putin timp; acest lucru rezolva multe probleme legate de camera foto.

  1. Dezactivati functia Voiceover

Aceasta este in mod surprinzator, una dintre cele mai simple solutii pentru majoritatea utilizatorilor de iPhone. Mai multi utilizatori au raportat probleme ale camerei atunci cand functia Voiceover este activata. Daca aceasta este problema cu dispozitivul dvs., o puteti remedia pur si simplu dezactivand functia . Pentru aceasta, accesati Setari> General> Accesibilitate si dezactivati „Voice Over”. Asteptati cateva momente, iar apoi lansati din nou aplicatia pentru camera.

  1. Reporniti iPhone-ul 11

Cand ati incercat majoritatea optiunilor de mai sus si problema camerei inca nu este rezolvata, puteti sa reporniti dispozitivul. Opriti dispozitivul iPhone 11, asteptati putin inainte de a-l reporni. Lansati din nou aplicatia pentru camera si vedeti cum se descurca. In foarte multe situatii, repornirea unui telefon mobil inteligent, corecteaza problemele camerei.

  1. Actualizati versiunea iOS

O versiune invechita sau instabila a iOS poate cauza o serie de probleme, inclusiv probleme legate de camera. Daca va confruntati cu probleme de camera persistente pe iPhone 11/11 Pro / 11 Pro Max, actualizarea la cea mai recenta versiune iOS poate rezolva problema. Trebuie ca telefonul sa fie sau sa fie pus la incarcat inainte de a incerca o actualizare.

  1. Resetati iPhone-ul complet

Acesta este cu siguranta ultimul pas pe care il puteti face personal, daca orice altceva esueaza. Inainte de a aduce telefonul la setarile din fabcica, este important sa faceti un backup pe iCloud.

Daca toti acesti pasi incercati nu va ofera rezultatele dorite, cu siguranta altceva nu prea va mai ramane de facut, decat sa duceti acel telefon mobil intr-un service gsm.

Specialistii de la service vor analiza cu atentie dispozitivul, vor descoperi cauza exacta a problemei, si in cel mai scurt timp vor putea sa remedieze problema, iar dvs. veti putea folosi camera telefonului pentru a face poze.

0 Shares
You May Also Like