Vrei o vacanta ultra all inclusive in Turcia, dar nu stii ce inseamna? Descopera informatii utile aici!

Vrei o vacanta ultra all inclusive in Turcia, dar nu stii ce inseamna? Descopera informatii utile aici!

0 Shares
0
0
0

Doar alege una din aceste oferte hotel Granada Luxury Belek si nu mai trebuie sa iti faci griji cu privire la nimic. Pare o vacanta relaxanta, nu-i asa? Prin urmare, multi turisti merg pe ultra all inclusive, un mod de a calatori in care nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la costurile suplimentare. Dar ce oferte sunt incluse si merita cu adevarat pentru toata lumea?

Ce este ultra all inclusive?

Fie in hoteluri, pe nave de croaziera sau in calatorii dus-intors – multi operatori turistici ofera pachete ultra all inclusive sub acronimul „UAI”. Ultra all inclusive este un tip special de pachet care combina zborul, cazarea, masa la destinatia de vacanta si alte servicii suplimentare, intr-un singur pachet.

Dar nu numai asta: daca optezi pentru o vacanta de acest fel, un numar mare de oferte si servicii care se pot achita altfel sunt de obicei incluse deja in pretul final platit. Aceste servicii difera in functie de operatorul de turism si de hotel.

De cele mai multe ori, primesti cazarea, cel putin trei mese pe zi si gustari selectate, precum si bauturi alcoolice si nealcoolice, minibar gratuit, servirea meselor in camera, plaje private, sauna, masaj si sporturi de apa – fara a fi nevoie sa platesti suplimentar pentru ele.

Pe langa bauturile racoritoare locale, mai sunt incluse de obicei cafea, bere, vin de casa si cateva cocktailuri selectate si chiar bauturi importate de la marci cunoscute. Gustarile incluse sunt de obicei servite sub forma de tort, inghetata si gustare la miezul noptii.

De asemenea, programele de wellness si sport, precum si un program de divertisment cu spectacole si evenimente pot fi incluse in pachetul ultra all inclusive. Daca calatoresti cu intreaga familie, poti lasa copiii intr-un club special, unde sunt ingrijiti si se pot juca cu alti copii. In multe cazuri, pentru ca angajatii hotelului sa te poata identifica ca un turist cu ultra all inclusive, trebuie sa porti o bratara si sa o arati in anumite situatii.

Care sunt avantajele Ultra all Inclusive?

Rezervarea unei vacante ultra all inclusive iti ofera toate aceste servicii un raport pret- performanta atractiv : o vacanta pe care o poti plati intr-un mod simplu si convenabil de acasa si pe care o poti incepe apoi fara stres sau griji.

Zborul, hotelul, transferul si mesele sunt incluse, nu trebuie sa iti faci griji cu privire la nimic, mai ales cu privire la costurile suplimentare. Calculul costurilor este mult mai usor, deoarece, mai ales in cazul familiilor, costurile din vacanta se aduna de obicei mai repede decat au fost planificate.

O inghetata aici, o cola acolo – si deja cheltuiesti mai multi bani decat intentionai de fapt. Ultra all inclusive, pe de alta parte, iti ofera un control al costurilor mult mai bun si, astfel, o vacanta fara griji financiare . Lasa portofelul in camera de hotel si bucura-te de timpul tau!

De altfel, bacsisurile pentru angajatii hotelului sunt de obicei incluse deja intr-un pachet ultra all inclusive. Dar retine ca acestea nu sunt foarte mari. Cameristele, animatoarele, chelnerii si ghizii de turism sunt intotdeauna bucurosi sa primeasca o mica recompensa.

0 Shares
You May Also Like