De ce unde indicat sa inchiriati o masina cand sositi in Bucuresti?

De ce unde indicat sa inchiriati o masina cand sositi in Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

In fiecare zi, mii de cetateni romani si straini sosesc pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, pentru ca trebuie sa ajunga in capitala Romaniei, Bucuresti.

Multi dintre calatorii care sosesc pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, sunt oameni de afaceri si trebuie sa participe la diferite intalniri de afaceri foarte importante.

Exista oameni de afaceri care sunt pasionati de SUV-uri, si isi doresc ca si in scurta sedere in capitala Romaniei sa conduca tot o asemenea masina. Cu siguranta, la Premier rent a car vor gasi asemenea masini. Audi Q7, Volkswagen Touareg sau BMW X6 reprezinta cateva optiuni interesante pentru cei care isi doresc sa inchirieze un SUV pentru a-l conduce prin capitala Romaniei.

Exista de-asemenea oameni de afaceri pasionati de masini din clasa limuzinelor. Pentru acestia, un model BMW 525 X Drive, un Model Mercedes E Klasse automat sau un model Mercedes C Klasse automat pot reprezenta de-asemenea solutii ideale.

Cu siguranta insa, nu doar oamenii de afaceri calatoresc cu avionul, ci si multi turisti sosesc in capitala, si isi doresc sa inchirieze masini ieftine, iar Premier rent a car are cate o solutie pentru toti. Cei care isi doresc sa viziteze capitala, pot accesa la randul lor , de unde pot inchiria diferite masini ieftine.

Pentru cei care isi doresc o masina ieftina de inchiriat, dar care sa fie si spatioasa, si cu dotari decente, cu siguranta un model Ford Mondeo automat poate reprezenta o solutie ideala. De-asemenea, masini precum Skoda Rapid sau Volkswagen Passat Break automat, pot reprezenta solutii ideale pentru turistii care cauta sa inchirieze masini din aceasta categorie.

Exista turisti care au nevoie de masini economice, iar din acest motiv, pot accesa , pentru a inchiria o masina precum Volkswagen Golf automat, Seat Leon, Opel Astra J, Ford Fiesta, etc.

Pentru turistii care sosesc cu avionul in capitala, masini precum Mercedes Vito sau Renault Trafic Passenger, reprezinta solutii ideale, iar Premier rent a car vine in ajutorul lor.

Ei bine, indiferent de masina aleasa, turistii pot incepe apoi sa viziteze Bucurestiul. Iata cateva locuri care cu siguranta merita vizitate de catre cei care aleg sa petreaca o scurta perioada in capitala Romaniei:

Gradinile Botanice din Bucuresti

Gradinile Botanice din capitala Romaniei, sunt printre cele mai frumoase spatii verzi ale orasului. Mai putin aglomerate decat parcurile dvs. obisnuite, acestea ofera 18 hectare acoperite in peste 10.000 de specii de plante native si exotice. Vara, gradina de trandafiri nu trebuie ratata, iar iarna, padurea tropicala adapostita in vechea sera – o copie a celei din Liège – ofera un contrast deosebit cu peisajul inzapezit.

Muzeul de Arta Storck

Avand peretii si tavanele acoperite in picturi murale mari care prezinta nimfe forestiere, copaci si motive de flori, casa memoriala a lui Frederic si Cecilia Cutescu-Storck este o opera de arta in sine. Doi dintre cei mai remarcabili artisti care au aparut pe scena de arta a Bucurestiului din secolul trecut, au lasat amprenta asupra vietii culturale a orasului si a unei mosteniri consistente.

Casa, proiectata de pictorul Cecilia, gazduieste o colectie bine curatata de picturi in ulei, sculpturi, mobilier vechi, icoane si olarit.

Biserica Domnita Balasa

Ceea ce diferentiaza aceasta biserica din secolul al XIX-lea – al carei interior se imprumuta din traditia arhitecturala occidentala – sunt vitraliile realizate in Germania, precum si statuile din marmura care sunt indepartate de traditia crestina ortodoxa.

Mai mult, biserica este binecunoscuta pentru acustica exceptionala si picturile in ulei ale artistilor vienezi. In curte, o statuie a printesei Balasa insasi este una dintre cele mai frumoase lucrari ale sculptorului roman Frederic Storck.

Ateneul Roman

Cu cupola ornata si coloanele iconice, Ateneul Roman este unul dintre reperele majore ale Bucurestiului. Sala de concerte, a ateneului gazduieste cele mai multe concerte in cadrul celebrului festival de muzica clasica, George Enescu. Ateneul Roman este unul dintre obiectivele turistice pe care nimeni nu doreste sa il rateze in momentul in care viziteaza capitala Romaniei.

Acestea sunt doar cateva exemple concludente de obiective turistice ale Bucurestiului. Puteti vizita Palatul Parlamentului, Palatul Primaverii, bisericile, parcurile, plus multe alte obiective turistice interesante. Puteti alege sa vizitati chiar si National Arena, care este cel mai mare si cel mai cunoscut stadion al Romaniei.

0 Shares
You May Also Like