Cele mai cautate jocuri pe telefon pentru Android si iOS

Cele mai cautate jocuri pe telefon pentru Android si iOS

0 Shares
0
0
0

Cauti cele mai interesante jocuri pentru Android is iOS? Iata o lista cat mai completa.

  • Rayman Adventures

Cu Rayman Adventures, jocul de platforma in toata splendoarea sa vine pe mobil. Foarte placut ochiului datorita performantei Ubi Frame Art, acest titlu nu uita sa acorde un loc de joc jocului. Acesta din urma este intr-adevar potrivit pentru asistenta mobila datorita comenzilor tactile receptive si foarte bine gandite.

Daca il putem da vina pentru putinele sale elemente gratuite, este greu de negat farmecul general al titlului, care merita cu siguranta locul sau pe terminalele oricarui iubitor de jocuri de platforma in general si Rayman in special.

  • Fallout Shelter

Cum adaptezi la mobil un joc precum Fallout a carui ergonomie nu se preteaza la ecranele tactile? Luand doar universul pentru a crea un joc total diferit. Asa s-a nascut Fallout Shelter, un joc distractiv de gestionare a resurselor bazat pe codurile din saga omonima.

Jucatorul trebuie sa dezvolte un adapost atomic care sa colecteze supravietuitori, optimizand productia de diverse resurse, populatia si capacitatile adapostului. Dependent, Fallout Shelter este, de asemenea, solicitant, deoarece continua sa ruleze in absenta jucatorului.

  • Sky Force 2014

La fel ca celebrul 1942, acest SHMUP va va oferi un joc vertical, care este complet gestionabil cu un singur deget. Deoarece tragerea este automata, va trebui, prin urmare, sa ne concentram in principal pe miscarea navei pentru a evita loviturile care trag din toate partile.

Scoala veche necesita, dificultatea este la intalnire si, prin urmare, va fi necesar sa arati o mare dexteritate pentru a infrunta sefii care pazesc sfarsitul fiecarui nivel.

Pentru a nu strica nimic, Sky Force 2014 este o frumusete extraordinara, cu grafica sa care amesteca placut modelele 2D si 3D. Intra pe service GSM Bucuresti pentru reparatii si piese.

  • Dofus Touch

Lansat in 2004, Dofus este un MMORPG creat de compania franceza Ankama. La fel ca multe alte MMO-uri, Dofus permite jucatorilor sa joace ca personaje din diferite clase, aici revizuite si corectate in stil Ankama.

Foarte bogata, lumea celor 12 ofera multiple posibilitati jucatorilor sai, de la comert la mestesuguri printr-un management ecosistemic destul de unic (unele specii pot disparea in caz de vanatoare intensiva). In 2016, Ankama, dupa un lung proces de adaptare, a lansat Dofus Touch, o versiune pentru tableta si telefon a celebrului sau MMO. Reproducand identic continutul versiunii pentru PC, aceasta iteratie este un real succes in ceea ce priveste ergonomia, ceea ce nu este o sarcina usoara atunci cand vezi lista cu caracteristicile jocului. MMO player sau nu, Dofus Touch merita incercat.

  • Lineage 2: Revolution

Lineage este un serial MMORPG direct din Coreea, dezvoltat de NCsoft si al carui prim episod dateaza din 1998. Prin urmare, o licenta de joc video veche, al carei ultim episod a ajuns pe mobil cu Lineage.2: Revolution.

Un joc original care are loc cu 100 de ani inainte de evenimentele celui de-al doilea episod al seriei si care ofera tot ceea ce face farmecul MMO-urilor clasice.

Amatorii genului, precum si fanii serialului isi vor gasi, asadar, contul acolo, deoarece acest titlu va va permite sa va alegeti cursa si clasa de personaje, sa descoperiti o poveste captivanta, dar si sa participati la tot felul de activitati, cum ar fi raidurile, temnite, razboaie de clanuri si alte jocuri PVP la scara larga.

0 Shares
You May Also Like