Usile single si in perechi

0 Shares
0
0
0

Usile single de interior sunt unele dintre cele mai simple si versatile moduri de a aduce un impact important design-ului de interior al casei tale.

Integrarea perfecta a acestora in peisajul arhitectural de interior al casei, nu poate decat sa aduca un plus estetic binevenit, incepand cu cea de la intrare, ce va intampina cu caldura oaspetii si terminand cu usile de la interior, pe care le vei folosi mai des si nu doar atunci cand intri sau iesi din casa.

Renovarile, noile constructii traditionale sau moderne: oricare dintre acestea ar fi proiectul sau personalitatea ta, doar pentru faptul ca usile de interior single sunt pe montaj standard, asta nu inseamna ca trebuie sa-ti adaptezi tot stilul, la unul standard.

De la design-uri ale panel-urilor pana la functiile interioare, inclusiv sunetele sau rezistenta la incendii, poti incepe sa planuiesti ce fel de usa interioara ti s-ar potrivi cel mai bine. Exista o multitudine de locuri unde poti cauta, dar cele mai bune si atragatoare usi din punct de vedere estetic le poti gasi si in Romania, detalii aici.

[adsenseyu1]

Usile in perechi – deschiderea unor noi oportunitati.

Te uiti des prin casa si te intrebi ce ai putea face sa-i redai din nou veselia, sa o readuci la viata? Sau probabil ca iti construiesti o casa noua si te intrebi care ar fi cea mai buna cale sa folosesti intreg spatiul disponibil de care vei beneficia?

In fiecare dintre aceste cazuri, usile in perechi interne, reprezinta un mod fantastic de a deschide spatiile dintre camere si le poti adauga cu usurinta in design-ul casei tale, acestea iti vor lumina casa si camerele la propriu, in timp ce totul va parea mult mai spatios.

Mai mult decat atat, usile de interior in perechi au un aport estetic mult mai insemnat decat cele normale, aducand interiorul casei tale la un nou nivel, de fiecare data cand intri intr-o camera.

Nu numai asta, dar usile in perechi creeaza impresia generala de spatiu, casa ta va parea mai mare chiar daca spatiile in sine, sunt destul de mici.

In timp ce aceste usi creeaza impresia de spatiu mai larg, ele aduc in acelasi timp si beneficiul versatilitatii – permitand deschiderea la propriu a peretilor dintre camere, care da si un plus de ventilatie, mai ales atunci cand este cu adevarat nevoie de asa ceva, iar luminozitatea camerei sau a locuintei per total creste, vei avea si un spatiu de locuit mai luminos.

[adsenseyu1]

De la cele mai simple forme de usi in perechi, poti cumpara orice tip de usa single sau in pereche si le poti monta impreuna sau in combinatii dintre acestea. Nu trebuie neaparat ca fiecare camera sa aiba acelasi tip de usa, fie ea si double.

Din contra, marind variatia formelor, in functie de arhitectura, casa va fi mai atractiva si mai placuta ochiului. Poti pune langa anumite usi si diferite plante ornamentale de interior, pentru a evidentia si mai mult intrarea in camera respectiva, etc.

Daca vrei sa adaugi o finisare extra usilor tale, poti alege un liant de pereche (care este produs in general din stejar sau in orice caz din lemn de foarte buna calitate) care sa se potriveasca cu usile tale.

Acesta este in general in forma decorativa de litera T si este montat in varful unei usi, pentru acoperirea spatiului de imbinare dintre usile perechi, atunci cand acestea sunt inchise.

0 Shares
You May Also Like