Unde va puteti caza in zona Bran – Moeciu?

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca in ultimii ani foarte multi romani aleg sa plece in concediu in strainatate, exista totusi romani care sunt mandrii de tara noastra si o viziteaza ori de cate ori au ocazia.

Exista deasemenea straini care sunt constienti de frumusetile Romaniei si care aleg sa ne viziteze in fiecare an tara, iar zona Bran – Moeciu din judetul Brasov este una dintre cele mai atractive.

In cazul in care va intrebati de ce foarte multa lume viziteaza aceasta zona, ei bine, trebuie sa stiti ca punctul de atractie al zonei este Castelul Bran, cunoscut strainilor ca si Castelul lui Dracula.

Din acest motiv, multi turisti atat din Europa, cat si din America sau de pe celelalte continente aleg sa viziteze cel putin odata in viata Castelul Bran. Acest castel se afla la granita dintre Transilvania si Tara Romaneasca.

Exista Cetatea Rasnov in apropiere, care dateaza inca din secolele 13 – 14, si care a fost special construita de catre localnici pentru a se putea apara de tatarii care isi doreau sa puna stapanire pe zona.

Pestera Dambovicioarei, care este situata in zona carstica a culoarului Rucar-Bran, reprezinta un punct de interes in zona respectiva, iar acest lucru este firesc in conditiile in care aceasta este una dintre cele mai dezvoltate pesteri din tara. Pestera Dambovicioarei a luat nastere in calcarele Masivului Piatra Craiului, datorita actiunii apelor paraului Damboviciarei.

Pestera Liliecilor care este situata in satul Pestera aflat la 5km de comuna Moeciu reprezinta un alt punct de atractie din zona, aceasta aflandu-se pe versantul estic al dealului Bisericii, in partea de nord-vest a platformei Branului si la o altitudine de 950 m.

Cheile Moeciului reprezinta si ele un punct de atractie din zona si sunt situate in apropierea localitatii Moeciu, la aproximativ 8 km de Bran. Decorul acestei zone este unul cu adevarat spectaculos, de o salbaticie aparte, care cu siguranta va fi apreciat de catre toti iubitorii de natura si salbaticie.

Nu trebuie sa uitam nici faptul ca orasul Brasov nu se afla la o distanta foarte mare, asa ca puteti ca intr-una din zile sa vizitati si acest oras, care se afla printre cele mai frumoase orase din Romania.

Ei bine, acestea fiind spuse exista o multime de motive pentru care puteti alege sa vizitati zona Bran – Moeciu din judetul Brasov atunci cand doriti sa aveti parte de un concediu de vis.

Vizitand aceasta zona, puteti sa va cazati la Pensiunea Brandenberg, unde decorul este in stil rustic, si puteti lua masa la restaurantul pensiunii. Cu siguranta la restaurant Brandeberg va veti putea delecta cu cele mai renumite mancaruri specifice zonei, si veti putea totodata sa comandati mancare traditionala romaneasca.

Deasemenea, puteti incerca mai multe vinuri foarte bune, sau puteti comanda alte bauturi alcoolice sau sucuri naturale pentru copii.

Conditiile din camere sunt de nota 10, avand wifi, TV LED, aer conditionat, plus alte facilitati, asa ca putem spune fara teama de a gresi, ca pentru o vacanta de vis trebuie sa mergeti in zona Bran – Moeciu si sa va cazati la Brandenberg.

0 Shares
You May Also Like