Serviciile de auto-stocare in ziua de astazi

0 Shares
0
0
0

La sfarsitul anului 2009, in Statele Unite s-au dezvoltat un numar total de 46.000 de spatii de depozitare, detinute de 30.235 companii, pe parcele de teren industriale si comerciale. Exista mai mult de 2,35 miliarde de metri patrati de autosupresiune in S.U.A., sau o suprafata de teren echivalenta cu de trei ori suprafata insulei Manhattan. Cauti navete plastic ieftine? Intra pe SchoellerAllibert.com.

Cei cinci operatori de stocare mari (patru REIT-uri si U-Haul) detin sau exploateaza aproximativ 9% din instalatiile de depozitare. Mai recent, in multe orase metropolitane, unde concurenta intre companiile de depozitare este feroce, parcelele mai bune din apropierea zonelor rezidentiale si comerciale sunt transformate in spatii de auto-stocare, odata aprobate de municipalitate.

Companiile devin din ce in ce mai abilitate in fabricarea acestor unitati de stocare modulare, permitand operatorilor sa se ridice si sa functioneze rapid. Pentru a sustine nevoia, se asteapta ca intreprinderile precum PODS sa intre in efortul de constructie modular.

O tendinta de stocare emergenta este adaugarea optiunilor de stocare Mailstorage sau la cerere, in care articolele clientilor sunt pastrate impreuna intr-un depozit, in loc sa furnizeze fiecarui client o unitate de stocare.

Intreprinderile de auto-depozitare leaga o varietate de dimensiuni de unitati pentru clientii rezidentiali si pentru clientii / chiriasii de afaceri. Dimensiunile populare ale unitatilor (exprimate in picioare, cu latimea indicata mai intai si adancimea indicate in al doilea rand) includ:

•    5×10, marimea unui dulap mare
•    10×10, aproximativ dimensiunea dormitorului unui copil (din 2015, 10×10 sunt cele mai comune dimensiuni ale unitatii de stocare, reprezentand 16% din distributia in SUA)
•    10×20, aproximativ dimensiunea unui garaj cu o singura masina
•    15×20, dimensiunea unui dormitor matrimonial mare
•    20×20, dimensiunea unui garaj cu doua masini.

Unitatile de stocare sunt in mod obisnuit fara ferestre, au pereti cu metal ondulat si blocabili de catre chirias. Fiecare unitate este accesata, de obicei, prin deschiderea unei usi metalice de tip roll-up, de obicei de aproximativ aceeasi dimensiune ca usa de garaj cu un singur autovehicul (unitatile mai mici pot fi accesate printr-o usa metalica cu balamale).

O facilitate de acces controlat poate folosi agenti de securitate, camere de supraveghere, alarme individuale ale usii si anumite mijloace de acces la poarta electronica, cum ar fi o tastatura sau un card de proximitate.

Unele facilitati folosesc chiar amprente biometrice sau scanere de mana pentru a se asigura ca accesul este acordat numai celor care inchiriaza. Operatorii instalatiei de depozitare deseori ofera acces la 24 de ore, depozitare cu climatizare, depozitare in aer liber, ca si facilitati necesare pentru a se separa de concurenti.

Unele facilitati de depozitare au acoperisuri deschise, adica un acoperis din plasa de sarma, care nu este atat de sigur, in comparatie cu cele care au acoperisuri din tabla acoperita, care asigura o securitate si o intimitate sporita. In zonele rurale si suburbane cele mai multe facilitati contin mai multe cladiri cu un singur etaj, cu cele mai multe unitati dispunand de ventilatie naturala, dar care nu sunt controlate de clima.

Aceste cladiri sunt denumite facilitati de depozitare “traditionale”. Unitatile de interior cu climatizare sunt din ce in ce mai populare in zonele suburbane. In zonele urbane, multe facilitati au cladiri cu mai multe etaje, care utilizeaza ascensoare simple sau ascensoare de marfa pentru a deplasa marfurile la etajele superioare.

0 Shares
You May Also Like