Coasa electrica, de mare ajutor in orice gospodarie

0 Shares
0
0
0

Incepe perioada mai calda din an, asadar incep si pregatirile in ceea ce priveste echiparea cu scule, unelte si echipamente necesare la intretinerea casei si a spatiului verde. Din aceasta poveste este si coasa electrica.

Cositul clasic este epuizant, mai ales cand vorbim despre suprafete mari de iarba, asadar varianta electrica este una moderna, de actualitate, ce le permite utilizatorilor sa optimizeze timpul alocat acestei sarcini.

Varietatea de optiuni la categoria de coasa electrica impune o analiza amanuntita a modului in care va fi folosita. Exista cele cu fir sau disc; in primul caz vorbim despre cele necesare pentru gazon sau iarba de mica dimensiune, de maximum 45 de cm, in al doilea caz fiind vorba de cele capabile sa taie si iarba mai inalta de atat.

Coasa electrica – o alegere facuta cu ajutor specializat

Pentru utilizare casnica, o coasa electrica este potrivita. Este varianta compacta si usor de folosit. Uneori, clientii se simt mai increzatori in calitatea unui tip anume de coasa electrica in functie de brandul producator. Dar cel mai  indicat este a alege un model de astfel de coasa dupa ce este cerut si sfatul unui specialist sau a unui consilier din domeniu.

Preturile sunt si ele un mod de departajare, desi nu este demonstrata oricand calitatea conform cu pretul. Ieftin nu este mereu de proasta calitate sau ceva scump nu este automat si bun.

In orice caz, este necesara alegerea conform cu puterea motorului si ce suprafete sunt intretinute utilizand coasa electrica. La un gazon mediu spre exemplu o recomandare poate fi de coasa cu putere de 1000 W, cu 1, 2 CP.

De asemenea, important de subliniat este ca o coasa electrica grea, mare, ar fi bine ca aceasta sa aiba bucla si ghidon. La cele mai usoare este bine doar pe ghidon.

Intretinere

Atat timp cat este aleasa coasa electrica conform cu necesitatile celui care o foloseste, coasa electrica va functiona bine mult timp. Oricum, astfel de produse vin la pachet cu garantia oferita de producator. Daca va fi utilizata la iarba deasa,  mare, desi capacitatea coasei nu permite, evident ca riscul este ca aceasta sa se arda, defectiunile fiind majore.

Pentru intretinere un sfat pretios este curatarea dupa fiecare utilizare.

Pentru optiuni variate de coase electrice si nu numai, magazinul de specialitate TopStrong vine cu oferte dintre cele mai bune. Nu doar varietatea de modele, ci si de preturi este un motiv bine intemeiat pentru care acest shop sa fie sursa achizitiei dorite.

0 Shares
You May Also Like