Cum se face repatrierea decedatilor din Anglia?

Cum se face repatrierea decedatilor din Anglia?

0 Shares
0
0
0

In clipa de fata, aproximativ 6 milioane de cetateni romani locuiesc in afara granitelor tarii, iar cei mai multi dintre acestia, se afla fireste, intr-una din tarile europene.

Romanii au ales sa paraseasca tara dat fiind faptul ca nu aveau parte de cele mai bune conditii si nici nu aveau un nivel de trai foarte ridicat. Au ales sa plece in diferite tari europene, acolo unde duc o viata fara griji.

Multi dintre romanii care au plecat la munca in strainatate, s-au stabilit in Regatul Unit, iar cei mai multi dintre acestia, se afla in Anglia. Londra care este si capitala Angliei, reprezinta destinatia preferata a romanilor care se afla in aceasta tara.

Traiul in Londra este unul foarte bun, iar romanii care au ajuns sa traiasca si sa munceasca in capitala Angliei, se bucura de o multime de lucruri, despre care puteti citi in continuare.

O multime de oportunitati de angajare

Londra ofera diferite tipuri de oportunitati de angajare  pentru oameni la toate capetele spectrului de angajare. Oamenii care au o experienta excelenta si se afla in varful profesiei lor vor constata ca exista roluri de conducere disponibile pentru ei, in marile companii globale.

Londra este un camin al multor afaceri!  Este o capitala globala cu milioane de vizitatori si rezidenti. Indiferent de nivelul de cunostinte si de experienta al unei persoane, Londra va oferi locuri de munca.

Acest oras frumos este o casa a corporatiilor financiare globale, firmelor de avocatura internationale si gigantilor mass-media, precum HSBC, JP Morgan, Thomson Reuters si Clifford Chance Spring. Numai aceasta zona are  peste 145.000 de locuri de munca vacante.

Atractii uimitoare, arhitectura si istorie

Londra are o arhitectura moderna si istorica, muzee, galerii si chiar pitorescul Thames (Raul Tamisa), si multe parcuri de care sa te bucuri. Agentii imobiliari din Londra va pot ajuta sa va gasiti casa de vis de vanzare sau de inchiriat.

Locuinte grozave

Londra ar putea fi unul dintre cele mai scumpe locuri in care poti alege sa traiesti, dar inca poti gasi zone cu preturi rezonabile (pentru Londra!) in acest oras misto. In special, se pot gasi inca locuinte atractive in zone precum Beckton (Newham), Catford (Lewisham), Charlton (Greenwich) si Leyton (Waltham Forest).

Costul vietii este scumpt, dar si salariile sunt mari

Aceasta afirmatie este cat se poate de adevarata. Intr-adevar in Londra, de la chirie si mancare, pana la alte lucruri de care oamenii au nevoie in viata de zi cu zi, toate sunt costisitoare. Vestea buna insa este aceea ca si salariile pe care le castiga persoanele care muncesc in Londra sunt mari, astfel incat acestia, cu toate ca au cheltuieli mari, raman totusi cu destul de multi bani astfel incat sa duca o viata fara griji.

Exista mereu cate ceva de facut

Indiferent care este perioada anului sau chiar ce ora din zi este, intotdeauna este ceva de vazut si de facut! De la atractii de renume mondial, Big Ben si artizanat de clasa mondiala, precum Tate Modern, pana la anumite locuri precum Cat Cafés, exista ceva pentru toata lumea.

Asadar, dupa cum se poate vedea din randurile de mai sus, exista o multime de motive datorita carora romanii au ales sa se stabileasca in Anglia, (majoritatea la Londra).

Cei mai multi dintre romanii stabiliti aici, au reusit sa isi creeze o situatie buna, au locuri de munca stabile si duc o viata lipsita de griji, exact ceea ce si-au dorit inainte sa paraseasca tara.

Au existat insa si situatii ale romanilor care au murit in Londra, dar si in diferite alte localitati din Anglia. Cei mai multi dintre acestia si-au gasit sfarsitul fiind implicati in diferite tipuri de accidente (de munca, rutiere, casnice). Altii au murit dupa ce au suferit de diferite boli, iar exemplele pot continua.

Cert este faptul ca, familiile indoliate au ales sa contacteze firmele care presteaza servicii funerare Anglia, pentru a-si repatria decedatii. Dupa cum spuenam in articol ceva mai sus, costul vietii in Anglia este unul scump.

Costul mortii in Anglia este insa si mai scump, astfel ca familiile indoliate ar trebui sa plateasca mai multe mii de lire sterline pentru a-si incinera sau pentru a-si inmormanta decedatii.

In aceste conditii, este mult mai rentabila repatrierea decedatilor din Anglia, iar pe piata exista mai multe firme care presteaza servicii de transport funerar international, asa ca familiile indoliate au cui sa ceara ajutorul pentru repatrierea decedatilor.

Firmele care se ocuapa de repatrierea decedatilor, se ocupa de obtinerea pasaportului mortuar, cel care este necesar pentru a se putea face transportul funerar international. In plus, orice alte documente mai sunt necesare, acestea vor fi obtinute de catre personalul firmei care se ocupa de repatriere.

Practic, familia indoliata nu trebuie sa faca nimic, decat sa se pregateasca in Romania pentru inmormantare, pentru ca toate celelalte sarcini, sunt indeplinite de firma de servicii funerare.

0 Shares
You May Also Like