Review Blaupunkt SL 05

Review Blaupunkt SL 05

0 Shares
0
0
0

Pentru persoanele care au nevoie de un smartphone nou, alegerea unui dispozitiv se poate transforma intr-o misiune dificila, dat fiind faptul ca pe piata exista atat de multe telefoane, ale diferitelor branduri, care au diferite avantaje si dezavantaje.

Pentru persoanele care au nevoie de un telefon la pret redus, gama de telefoane mobile Blaupunkt reprezinta cea mai eficienta solutie. De exemplu, modelul SL 05 poate reprezenta alegerea ideala pentru cei aflati in cautarea unui smartphone low cost.

Daca vi se potriveste si dvs., veti afla in randurile urmatoare, cand veti descoperi specificatiile telefonului. Cititi asadar pana la final!

Blaupunkt a anuntat lansarea smartphone-ului SL 05 in 2019. Producatorul ofera telefonul Blaupunkt SL 05 cu ecran de 5,5 inci, chipset Mediatek MT6739, 2 GB RAM si 16 GB stocare interna.

Blaupunkt SL 05 este dotat cu Android OS v8.1 (Oreo) si o baterie Li-Ion 3000 mAh, care nu se poate detasa. Telefonul de 5,5 inci dispune de un afisaj IPS (640 x 1280 px). Ecranul IPS ofera functii imbunatatite, cum ar fi printre altele, unghiurile optime de vizualizare, precizia culorii, reproducerea invariabila a culorilor, si nu in ultimul rand, un consum mai bun de energie.

Dimensiunile acestui telefon Blaupunkt sunt medii (5,86 x 2,81 x 0,31 inci). Blaupunkt SL 05 este dotat cu Android OS v8.1 (Oreo), dar poate fi actualizat la urmatorul sistem de operare.

Procesorulu unui asememenea telefon Blaupunkt este de tip Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53. Dimensiunea ecranului SL 05 este masurata in diagonala, de la colt la colt. Ecranul IPS de 5,5 inci al Blaupunkt SL 05 cu rezolutie de 640 x 1280 px este capabil sa fie multitouch.

Memoria interna a Blaupunkt SL 05 (2 GB) nu poate fi extinsa, dar stocarea interna (16 GB) poate fi extinsa cu un card microSD compatibil. Camera foto SL 05 vine la pachet cu autofocus.

Un sistem optic autofocus (sau AF) utilizeaza atat un senzor, cat si un sistem de control si un motor pentru a se concentra pe un punct sau chiar si pe o zona selectata automat sau manual. Foarte putine camere Android vin fara autofocus.

Blaupunkt SL 05 accepta retele 2G, 3G si 4G / LTE. Acest telefon are un GPS incorporat, la fel ca majoritatea smartphone-urilor care se gaseasc pe piata la momentul de fata. Telefonul SL 05 are radio FM incorporat.

Bateria Li-Ion 3000 mAh, care nu se poate detasa, ofera smartphone-ului o rezerva buna a bateriei. Li-ion este o baterie de intretinere redusa, care ofera energie ridicata, este usor si nu necesita descarcare completa periodica. Bateria SL 05 nu se poate demonta fara a anula garantia.

Smartphone-urile vin astazi cu o multitudine de senzori pentru a le oferi o experienta mai buna a utilizatorilor.  Accelerometrul este un senzor care masoara miscarea de inclinare si orientarea telefonului. Telefonul SL 05 are un scaner de amprente. Acest senzor identifica si autentifica amprentele unei persoane pentru a acorda sau refuza accesul la un smartphone. Aceste telefoane Blaupunkt vin cu senzor de proximitate. Acest senzor de proximitate detecteaza cat de aproape este telefonul de un obiect exterior.

unctia Dual SIM a telefonului Blaupunkt SL 05 este ideala pentru intreprinderile care doresc sa ofere personalului un dispozitiv mobil, astfel incat acesta sa foloseasca acelasi telefon atat in interes personal cat si in interes profesional.

0 Shares
You May Also Like