Ce telefon de la Huawei ar fi bine sa alegi?

0 Shares
0
0
0

Daca trebuie neaparat sa iti inlocuiesti telefonul mobil, atunci cu siguranta in primul rand trebuie sa te gandesti la dispozitivele Huawei mai intai de toate. De ce? Pentru ca acest producator, scoate pe piata telefoane pentru toate buzunarele, la cele mai atractive preturi. In urmatoarele randuri, vei descoperi doua exemple de modele de la Huawei, care mai mult ca sigur vor putea face fata tuturor cerintelor tale. Iata asadar ce telefon de la Huawei ai putea sa iti alegi.

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro este cel mai bun telefon Huawei pe care îl puteți cumpăra chiar acum. Este cel mai bun telefon pe care l-ati putea folosi atunci când vine vorba de fotografie sau chiar realizarea unor clipuri video; P30 Pro, oferind un zoom extraordinar de bun de 5x și 10x, iar un zoom digital de 50x care te apropie de obiecte aflate la distanță. Capabilitățile sale de lumină scăzută sunt de asemenea de top.

Telefonul dispune de un display Huawei mare de 6,47 care poate avea doar o rezoluție Full HD +, dar este luminos, clar și colorat, oferind o pânză excelentă pentru aplicațiile și jocurile tale.

Daca vei dori sa optezi pentru un asemenea model, nu va trebui sa iti faci griji ca poate rămâne fără baterie, in conditiile in care durata bateriei aici este excelentă. In cazul in care telefonul va fi dimineata incarcat la 100%, in conditii de utilizare normala, ziua se va sfarsi pentru dispozitiv cu cel putin 30% energie ramasa.

P30 Pro nu numai că stabilește un nou standard pentru Huawei, ci stabilește un nou standard pentru întreaga industrie mobilă. Camerele sale sunt destul de simplu uimitoare, designul este atrăgător și puterea abundentă. Este un adevărat smartphone pilot.

Asadar, tinand cont de toate aceste detalii, se poate spune ca atunci cand iti doresti un smartphone de calitate, iti poti indrepta atentia cu incredere spre acest model de la Huawei.

Huawei Mate 20 Pro

Acest model de la Huawei, la randul sau este unul dintre cele mai bune telefoane ale brandului in clipa de fata. Il puteți cumpăra chiar acum, oferind un mix constant de design, putere și performanță, cu câteva piese de petrecere aruncate de asemenea. Se bazează pe excelentele P20 și P20 Pro, oferind și mai mult ecran, camera tripla spate îmbunătățita și un scanner de amprente.

Mate 20 Pro împachetează un ecran uriaș de 6,39 inci, oferindu-ți un spațiu imens pentru jocuri și filme, iar rezoluția QHD și suportul HDR10 asigură că totul arată minunat. Cu toate acestea, în partea de sus a afișajului există o crestătură largă.

De asemenea, se mândrește cu trei camere din spate, care se potrivește excelentelor teleobiective cu unghi larg de 40MP și 8MP de la P20 Pro – dar al treilea senzor este nou. Este un snapper ultra-larg de 16MP care vă permite să înghesuiți și mai mult din împrejurimile dvs. în fiecare fotografie.

Mate 20 Pro este un telefon cu caracteristici complete pentru un preț complet – are chiar și câteva trucuri pe care nu le veți vedea în altă parte și mai multe caracteristici mai puternice decât majoritatea concurenților săi.

Deci, tinand cont de aceste detalii, si alegerea unui model Mate 20 Pro de la Huawei, poate sa reprezinte o solutie buna atunci cand doriti sa va cumparati un smartphone nou, care sa faca fata cerintelor dvs.

0 Shares
You May Also Like