De ce avem nevoie de huse pentru iPhone?

0 Shares
0
0
0

O husa pentru un telefon poate sa para un accesoriu foarte mic si neimportant, insa de fapt reprezinta un accesoriu esential pentru cei care inteleg pe deplin utilitatea pe care o au aceste huse.

Rolul definitoriu al acestor huse este de a proteja dispozitivele iPhone si de a le prelungi foarte mult durata de viata, insa alegerea modelului sta la dispozitia tuturor utilizatorilor, avand in vedere ca piata in acest moment este foarte vasta. De exemplu, doar pentru huse iPhone veti gasi nenumarate modele si materiale.

Un tip de huse de telefon sunt accesoriile sub forma de portofele. Aceste modele nu va permit sa utilizati ecranul de la telefon, fara sa il scoateti din husa si tocmai din acest motiv astazi nu mai sunt cautate aceste huse pentru telefoanele touchscreen. Dincolo de diversele materiale sunt si huse care au structuri speciale.

Inca se mai intalnesc acele huse de tip toc care se ataseaza foarte usor la cureaua de la pantaloni. Husele Vegis pot fi gasite in diverse magazine de specialitate, dar se pot confectiona si acasa. Acestea sunt foarte practice, oferind totodata o buna protectie pentru telefoane.

Smartphone-urile sunt astfel ferite de praf, umezeala si de socuri si sunt acoperite in proportie de 99%. Materialele din care sunt realizate aceste huse sunt in general imitatie din piele si pielea naturala, dar si alte materiale cum ar fi panza si materialele textile. Aceste huse tip toc au de regula un rol dublu, de protectie si de infrumusetare a telefonului.

De ce avem nevoie de aceste huse?

Practic husa are rolul de a proteja telefoanele de numeroase zgarieturi, de cazaturi sau de un impact cu diverse alte corpuri tari. Chiar si dupa ce husa este aplicata pe telefon este permis accesul foarte usor la functiile si butoanele telefonului si lasa libere porturile pentru incarcare, butoanele pentru oprire si pornire, butoanele pentru volum.

Carcasele de protectie sunt printre cele mai des intalnite modele de huse. Acestea se monteaza peste carcasa telefonului cu scopul bine definit, acela de a adauga un strat suplimentar de protectie pentru cazul in care telefonul este supus unor diferite tipuri de socuri.

Chiar daca telefonul o sa ia putin in greutate si devine putin mai voluminos, aceste neajunsuri devin nesemnificative in raport cu marile avantaje ale utilizarii unor astfel de huse de protectie.

Duritatea materialului din care sunt realizate unele huse ajuta la pastrarea intacta a carcasei originale a iPhone-ului. Bineinteles ca aceste carcase sau huse de iPhone pot avea diverse avarii, care insa sunt mult mai ieftine decat in cazul carcasei originale de iPhone. In cazul acestor huse nu se ofera o protectie speciala numai pentru carcase, ci si pentru protejarea ecranului.

Daca husa este de tip flip, acesta va fi acoperit si de o clapeta. Indiferent de impactul realizat, acesta se va atenua mult mai usor, pentru ca aceste huse tip flip sunt foarte groase si vor acoperi foarte bine zonele laterale ale iPhone-ului, pentru ca de regula sunt mai late decat carcasele clasice.

0 Shares
You May Also Like